S@jmon Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Ahoj, mám problém u fabieI 1.2 HTP, se zpátečkovýma světlama. Když zařadim zpátečku tak normálne svítěj, ale když začnu couvat tak začnou problikávat.. co s tím ?... potřeboval bych vědět jak to vyřešit.. diky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Vymenit spinac cuvacich svetiel na prevodovke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 4. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 takze kdyz bych vymenil to cidlo tak by to meo zase slapat normlane ?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 ano (cena do 300,-Kč) ... když se to sjede VAGem, mělo by ti to i chybu hlásit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 4. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 oka dík za radu.. myslel sem si že to bude tim čidlem ale radši se zeptam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
váchič Vloženo 5. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 Zdravím. Mám problém se zpátečkou a parkovacím asistentem. Mohl by mi někdo říci, kde je asi chyba ? Při zařazení zpátečky mi nesvítí světlo zpátečky a také nefunguje parkovací asistent. Možná to je ve špatném čidle zpátečky. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 5. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2010 zkontroluj konektor a kabely.. jinac to bude problem asi jako mam ja s tim jak mi to problikava a je to tim cidlem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Nazdarek chlapi, dělá mi to sámé Fábka 1,4 MPI, při zařazení zpátečky nefingují zadní světla, jen sem tam probliknou, bude to asi tím spínačem... No jo, ale kde ho přesně na převodovce najdu ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 nevím jestli se zorientuješ v tomto obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 spíš než to čidlo, uhnívá kablík ke konektoru čidla něco i zde: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=53659&highlight=sv%ECtla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Nazdárek, taky mi to dělalo u 1.4 MPI minulý měsíc, šlo a zase nešlo pořád dokola... Tak jsem koupil u Škodovky novej spínač zpátečních světel za 148,- a je to ... Výměna 5 min. a hlavně vše funguje jak má a doufám, ža na dalších deset let !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Zdar,pozkalo mě to samé,již to je OK ale zajímalo by mě když jsi vyměňoval ten spínač jak jsi ho měnil.Totiž když jsem ho chtěl já vyměnit tak mi tekl převodovej olej tak jsem tam nechal ten starý,naštěstí to byl uhnilý kablík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 musíš rychle ... mít vyšroubovaný na max ten starý, aby nedržel na závitu, v podstatě ho jen tlačit dovnitř, aby nevypadl a v druhé ruce mít nachystaný nový. Rychle prohodit ruce a new tam našroubovat. Uteče ti max. 1dcl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 (editace) No byl to fofr jak jsem rychle dotlačoval a šrouboval ten spínač zpět.Jakmile odejde spínač,radím všem postavit auto z hóóóódně prudkýho kopce zadkem dolu,pak snad žádný olej nevyteče.Tak samo i ten kdo chce měnit olej v převodovce-auto z kopce. . Editováno: 12. Červen 2012, autor: baraba13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.