Publikováno Listopad 8, 201014 r Čau, nevíte někdo prosím na jaký pin mám připijit napětí aby se mi rozsvítil panel přístrojů (Fabia RS 2004). díky
Listopad 19, 201014 r Nerožne se, podle toho co píšeš, náhodou všechno vnitřní podsvícení ? On chtěl jenom budíky, ne ?!? Jíra Upraveno Listopad 23, 201014 r od Jíra_82
Listopad 19, 201014 r Rozsvieti sa všetko, samotné budíky len tak ľahko nerozsvietiš, nakoľko signál ide po Can-e z BSG a je riadený vyššie uvedeným vstupom. Neviem, či sa nejednalo o rozsvietenie na stole - pre prerábku podsvietenia.
Listopad 19, 201014 r Autor Tak nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem budíky napojil do auta a zapl světla. Samozřejmě bez klíčku aby mi to nehodilo chybu.Díky za rady.
Listopad 23, 201014 r Koldo: máš pravdu ! Jen tak pro zajímavost jsem to včera vyzkoušel. Zelený konektor T32a jsem od budíků odpojil, nechal jsem jen černý T8c. Po zapnutí světel na budíkách r.v. 2000 se podsvit zapnul, akustická signalizace ale nefungovala. (takže po CAN) Budíky r.v.2003 se ani nerozsvítily, ani nefungovala akustická signalizace... Mažu přílohu... Jíra
Listopad 25, 201014 r Mám to odskúšané, maturoval som s tým pri prerábaní podsvietenia. Na stole som podsvietenie nerozchodil, teda normálnym spôsobom nie, ale napojením natvrdo. Neodporúčam skúšať - najmä nie ak niekto 100% nevie, čo robí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.