Jz73 Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Ahoj, nechci zakládat další téma týkající se kvality olejů a podobně. Těch existuje mraky. Můj dotaz je konkrétní. Vrátil jsem se ze servisu, kde jsem si nechal auto přetypovat pevné servisní intervaly. Podle manuálu k Yetimu jsem zjistil, že v tomto případě se má použít olej typu VW 502.00. V servisu mi ale nalili olej AGIP 7004 SAE 5W40 VW505.00. Toto je na štítku oleje: Agip 7004 je schválen a splňuje požadavky následujících výrobců motorů: ACEA A3/B3 VW 505.01 VW 500.00+505.00 (0I/97) Ford M2C 917-A Mám to řešit nebo je to ok? Díky za odpovědi. Jz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonx Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 (editace) A jak to chceš vyřešit? Nechat ho vypustit a nalít VW 502.00? To, že ti nalili Longlife olej ničemu nevadí. Je jen lepší a dražší, než "obyč. syntetika" VW 502.00. Při změně servisního intervalu na pevný "stačí" dávat VW 502.00, ale není to žádné dogma. Můžeš klidně dávat Longlife dál (za tu cenu ... ). Jenom pro zajímavost: kolik tě ta výměna stála? Editováno: 9. Listopad 2010, autor: demonx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 9. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 (editace) Bylo v rámci garanční prohlídky. Celkem cena za olej 4,6 litru za 1800. Díky za info. Jz Editováno: 14. Listopad 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 (editace) Zdar mám taky 1,8 TSI, půjdu na 1 garanční prohlídku, (mám 4x4), kolik prosímtě tě stojí garančka a co se na ní všechno dělá ? dík za info... Editováno: 14. Listopad 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 10. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 (editace) Ahoj, je to klasická prohlídka s výměnou oleje. V podstatě nic jiného. Podrobnosti co se kontroluje najdeš v servisní knížce. Dostaneš výpis co vše bylo kontrolováno a s jakým výsledkem. Cena byla včetně materálu cca 3600 CZK. Editováno: 14. Listopad 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 (editace) Díky za odpověď.... Editováno: 14. Listopad 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Ahoj, tak jsem navštívil servis a prodělal druhou servisní prohlídku. Bohužel páni odborníci nenastavili na palubním počítači (MAXIDOT) servisní interval. Zkrátka při pohledu na "servisní info" neukazuje palubní počítač 30000km do dalšího servisu, nebo 2 roky (počet dní). On vlastně neukazoval nic. Dokonce odborníci nevěděli ani jak prodloužený interval nastavit. Při resetování na palubním PC se nastaví klasický interval po jednom roce, nebo 15 000km. Nevíte někdo, jak si tento prodloužený interval nastavit sám? Jinak ano....je tu možnost ho po roce opět vyresetovat na dalších 15 000km, ALE...... :-( Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Kolko si presiel km od tej prehliadky? Tusim to zacina ukazovat az po 300km. Mne to zatial tiez neukazuje nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Najezdil jsem pres 400km. Dnes jsem si nastavil interval na 15000km, ale rad bych zjistil, jak nastavit delsi interval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.