Přejít na obsah

Ztráta výkonu ve vysokých otáčkách 1.8T RS

JaraRS

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám RS, takže motor AUQ.

Současný problém: Někdy se mi stává, že když vytáčím některé rychlosti až někam k omezovači (nejčastěji 2), tak nějak při 6500 ot./min auto ubere, jako kdybych ubral plyn a hned zase přidal, pak zase zabere a končí to normálně omezovačem.

Nedávný problém: Párkrát se stalo, že po větším vytočení motor skočil do nouzového režimu. Po vypnutí a nastartování opět v pohodě. Ted tento problém zmizel, ale dělá to ten první problém. Byl jsem na VAGu a vyskočila mu tam chyba, že je něco s tím přepouštěcím podtlakovým ventilem u turba. Říkal, že může být zarezlý a nebo natrhlá membrána v tom podtlaku a proto se včas neotevře a vznikne přetlak v potrubí a motor přeskočí do nouzáku. Zároveň to vyhodilo chybu: překročení otáček motoru.

Nevím tedy jestli můj současnýí problém a ten předchozí souvisí, nebo jestli náhodou není teď problém v BOV, který by třeba přepuštěl nějak jindy než má...???

Moc díky za rady a tipy

Jarda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...