Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Našel jsem nějaké foto z Kopřivnice a z Vyškova.. tak se kochejte.. První.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Druhá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Třetí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Čtvrtá... Axon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Pátá..Axon zepředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Šestá ... chudák (to sice neni fabka, ale...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Sedmá.. ta už tu jednou byla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Osmá...zdravím kolegu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 A nejlepší na konec... zdravím, svanco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 A ještě jednou svanco fabu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Toť vše přátelé...tak co názory?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Ta v oranžové se mi líbí, má takové pěkné uhlazené linie, ale jinak nic nového pod sluncem/pod mrakem:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 galerie hnusu. Jedina pekna je ta zluta, protoze je to takrka seriovka bez hnusnych hyper 20cm nastavcu prahu a narazniku. ...skoda tech kol, tyto se mi moc nelibi, ..a ta antenka je taky dobrej tuzing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 11. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 galerie hnusu. Jedina pekna je ta zluta, protoze je to takrka seriovka bez hnusnych hyper 20cm nastavcu prahu a narazniku....skoda tech kol, tyto se mi moc nelibi, ..a ta antenka je taky dobrej tuzing Jo , to jo...dal jsem to sem aby jste viděli - "tak takhle ne" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Žes to nenapsal hned na začátku: tak takhle ne 2 NiceOne: Ta žlutá je opravdu nejlepší, hlavně to zavaření kapoty je nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Teď mě napadlo, kterou myslíš, ale asi to RSo? Tak se na mě vybodni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 WERTHEIM .. Trosku te nechapu .. Davas sem tedy odstrasujici ukazky fabii a pak pises,ze "nejlepsi" je SVANCOva fabina .. ?? Je nejlepsi jako osklivosti nebo jak tomu mam rozumet .. Opravdu nerozumim .. A navic me CHUDASOVA RSka neprijde oskliva,nema na sobe nic z tech osklivych narazniku a vseho mozneho .. Tak opet nechapu proc ji sem davas .. Je celkem hezky sladena a rozhodne neni "NO COMMENT" jak mas v nazvu prispevku .. Nezlob se na me,ale nekdy me tva temata udivuji .. Toto muj osobni nazor .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 12. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 WERTHEIM .. Trosku te nechapu .. Davas sem tedy odstrasujici ukazky fabii a pak pises,ze "nejlepsi" je SVANCOva fabina .. ?? Je nejlepsi jako osklivosti nebo jak tomu mam rozumet .. Opravdu nerozumim .. A navic me CHUDASOVA RSka neprijde oskliva,nema na sobe nic z tech osklivych narazniku a vseho mozneho .. Tak opet nechapu proc ji sem davas .. Je celkem hezky sladena a rozhodne neni "NO COMMENT" jak mas v nazvu prispevku .. Nezlob se na me,ale nekdy me tva temata udivuji .. Toto muj osobni nazor .. Nejsou všechny odstrašující !! To ani náhodou.. Prostě jsem chtěl poukázat na některé fabky... Něco je moc hezký napr. Chudasova fab...to souhlasim . A svancova fabka se mi taky moc líbí.. Vůbec jsem tím nemyslel, že jsou všechny hrozný... A svancova fabie se mi také líbí... Není to nic proti nim !! Jenom některý úpně nemusim, ale ostatní OK.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 A svanco se mi také líbí... Není to nic proti nim !! Kurňa Švanco musí být fešák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 to je vůůůůůůůůůůůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 jj Gil tomu dal slušně na prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 13. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 A svanco se mi také líbí... Není to nic proti nim !! Kurňa Švanco musí být fešák to je vůůůůůůůůůůůl Kdo je vůl??! Gil asi nepochopil, jak je to myšlené... Gile, myslel jsem jeho fabku...asi nechápeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 ma reakce byla na Gila, to snad pochopil kazdej neee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 A svanco se mi také líbí... Není to nic proti nim !! Kurňa Švanco musí být fešák to je vůůůůůůůůůůůl Kdo je vůl??! Gil asi nepochopil, jak je to myšlené... Gile, myslel jsem jeho fabku...asi nechápeš.. 2 Wertheim: Já to samo pochopil, prostě seš "jinej" a líbí se ti kluci . Ne teť vážně, byla to náhra na smeč, tak jsem to tam šupnul A na tvůj dotaz, kdo je vůl, jednoduchá odpověď = já!!! Ale já si to s Bobíkem vyřídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 nejhezčá je fakt ta žlutá, ale ta oranžová barva fabuli taky sluší, škoda těch giga prahů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.