Standis Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 žádný mikrospínač tam není. je to jen světýlko, na který připojíš proud a spíná se to, sepnutím plíšků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trigonom Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Děkuji za návod na složení rozpadlého osvětlení... Nakonec se podařilo... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Ahoj, taky se mi to světylko rozpadlo ale díky Vašim fotkám a komentářům jsem to dokázal asi po 3 hodinách složit, fakt ještě jednou díííky !!! Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Jelikož v mojí schránce osvětlení nebylo a podle zkušeností, že originál osvětlení za moc nestojí, jsem se rozhodl tomu trochu přidat... Fotky jsou bohužel nekvalitní jenom z mobilu, pač mám teď digitál na reklamaci tak až se vrátí, nafotím to pořádně Detaily zapojení: 3x3 LED s odporem 270R v sérii - vše zapojeno přes rozepínací tlačítko. Napájení původně z S-kontaktu, nyní zapojeno na trvalé napájení nazávislé na klíčku A to nejpodstatnější na závěr: svítivost 10x větší / náklady 10x menší proti origo... Mne osobne sa to velmi nepaci, ledky svietia bodovo je ich tam hrozne vela a take je to... neviem... tiez chcem riesit osvetlenie odkladacej schranky spolujazdca ledkami, ten isty efekt mozno aj lepsi sa da dosiahnut pouzitim lediek s vysiu svietivostou, cize kupim si Zo 2 smd 1watove ledky buchnem ich na plosak dam tam odpor a vymenim za ziarovku... mozno trochu viac roboty ale vysledok bude urcite stat zato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Já mám ve schránce jednu tuhle http://hadex.cz/obrazky/k/k684.jpg#k684.jpg# a je to paráda :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 Zdravím,prosím,můžete mi někdo poradit,jak mohu demontovat Světlo odkládací schránky před spolujezdce, ve Fabii?jde mi o to,že pořád svítí a nechce se mi oddělávat celý kastlík.Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 Kastlík budeš muset oddělat, ale je to velmi snadné. Tři šrouby nahoře a dva dole. Pak ti zůstane kastlík viset na drátech od světýlka. Odpojíš svorkovnici od světýlka a kastlík vrátíš. Práce na 5 minut. Případně, než kastlík vrátíš, můžeš vyzkoumat proč spínač nerozpojuje obvod při zaklapnutém kastlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posoldikml Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 (editace) Zdravím, chtěl bych sem přidat ukázku, jak jsem si dodělal ještě jedno světýlko do přihrádky+jsem tam dal LEDky. Dle mého to svítí mnohem lépe a je tam víc vidět. Co na to říkáte? Za mě paráda Spoiler Editováno: 3. Březen 2020, autor: posoldikml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jury Vloženo 19. Červen 2020 Sdílet Vloženo 19. Červen 2020 Hezký, neměl by někdo ten návod, na jeho stránkách už asi není. A ještě jsem před pár dny viděl video kde někdo dělal nebo aspoň ukazoval jak měl v kastlíku zásuvku a i to světlo, ale už to nemůžu ani najít :D Teď si i říkám jestli to bylo vůbec video a nebo fotky.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.