Září 8, 201014 r žádný mikrospínač tam není. je to jen světýlko, na který připojíš proud a spíná se to, sepnutím plíšků
Červen 17, 201114 r Ahoj, taky se mi to světylko rozpadlo ale díky Vašim fotkám a komentářům jsem to dokázal asi po 3 hodinách složit, fakt ještě jednou díííky !!! Martin
Listopad 29, 201113 r Jelikož v mojí schránce osvětlení nebylo a podle zkušeností, že originál osvětlení za moc nestojí, jsem se rozhodl tomu trochu přidat... Fotky jsou bohužel nekvalitní jenom z mobilu, pač mám teď digitál na reklamaci tak až se vrátí, nafotím to pořádně Detaily zapojení: 3x3 LED s odporem 270R v sérii - vše zapojeno přes rozepínací tlačítko. Napájení původně z S-kontaktu, nyní zapojeno na trvalé napájení nazávislé na klíčku A to nejpodstatnější na závěr: svítivost 10x větší / náklady 10x menší proti origo... Mne osobne sa to velmi nepaci, ledky svietia bodovo je ich tam hrozne vela a take je to... neviem... tiez chcem riesit osvetlenie odkladacej schranky spolujazdca ledkami, ten isty efekt mozno aj lepsi sa da dosiahnut pouzitim lediek s vysiu svietivostou, cize kupim si Zo 2 smd 1watove ledky buchnem ich na plosak dam tam odpor a vymenim za ziarovku... mozno trochu viac roboty ale vysledok bude urcite stat zato
Listopad 30, 201113 r Já mám ve schránce jednu tuhle http://hadex.cz/obrazky/k/k684.jpg#k684.jpg# a je to paráda :-)
Srpen 23, 20187 r Zdravím,prosím,můžete mi někdo poradit,jak mohu demontovat Světlo odkládací schránky před spolujezdce, ve Fabii?jde mi o to,že pořád svítí a nechce se mi oddělávat celý kastlík.Děkuji :)
Srpen 23, 20187 r Kastlík budeš muset oddělat, ale je to velmi snadné. Tři šrouby nahoře a dva dole. Pak ti zůstane kastlík viset na drátech od světýlka. Odpojíš svorkovnici od světýlka a kastlík vrátíš. Práce na 5 minut. Případně, než kastlík vrátíš, můžeš vyzkoumat proč spínač nerozpojuje obvod při zaklapnutém kastlíku
Březen 3, 20205 r Zdravím, chtěl bych sem přidat ukázku, jak jsem si dodělal ještě jedno světýlko do přihrádky+jsem tam dal LEDky. Dle mého to svítí mnohem lépe a je tam víc vidět. Co na to říkáte? Za mě paráda Spoiler Upraveno Březen 3, 20205 r od posoldikml
Červen 19, 20205 r Hezký, neměl by někdo ten návod, na jeho stránkách už asi není. A ještě jsem před pár dny viděl video kde někdo dělal nebo aspoň ukazoval jak měl v kastlíku zásuvku a i to světlo, ale už to nemůžu ani najít :D Teď si i říkám jestli to bylo vůbec video a nebo fotky.. Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.