Publikováno Listopad 27, 201014 r Ahoj chlapy, mam problem. Nejde mi nastartovat SDI-cko. motor a kabelaz je z jineho auta. vcetne palivoveho potrubí a filtru a tak dale. jen nadrz zustala 1.4 benzin, ale palivove cerpadlo sem vymenil za SDI, nadrz vycistil a nalil naftu. Takze vse je SDI. Problem, kdyz chci motor nastartovat tak alternator toci a toci a toci a motor nenaskoci. Pripada mi ze motoru chybi nafta, nebo ja nevim co. uz sem to skousel asi dvacetkrat startovat, tocil sem i docela dlouho cca. 1minutu a furt nic. Celej diesel byl vypusten ze by jeste nekde byl vzduch. nemate nekdo napad? elektrika je zapojena az na jeden kabel ale ten nevypada jako kdyby mel neco z motorem.
Listopad 27, 201014 r Zkus zalít palivový filtr naftou,nebo ho vyndej a zjisti jestli do něho ta nafta vůbec tlačí..práce na 10min
Listopad 27, 201014 r Povol trubky na vstřikách-stačí jednu,startuj a dívej se,jestli z trubky jde nafta
Listopad 27, 201014 r Autor vykoupu se s prckem a pak zaficim jeste jednou do garaze a skusim sundat tu trubku a mrknout jestli mi strikne diesel na čelní sklo.
Listopad 27, 201014 r Autor povolil sem dve trubky rovnou na motoru a natocil motor, tekla stoho nafta, nebo spíš lehkej střik. takze asi nafta tam teda jde. co dal?
Listopad 28, 201014 r zkoumat,proč to nechytá.Asi jako první by po mohl VAG a načíst chyby. Možná nemáš zapojený řídící vstřik,těžko se dohadovat když děláš pokusy.Co víme jak je to s kabeláží,co máš a co nemáš zapojeno.Pokud je motor z funkčního auta,mělo by být ok,jinak můžou být hnuty rozvody.
Listopad 28, 201014 r Autor to je prave ten problem, problem na motoru muze bejt vsude. motor fungoval, sam sem stim jel do garaze. kabelaz bude ok. prozkoumal sem celej motorovej prostor a vypada to o.k. ted jedine ze by bylo neco vypojeno v interieru na ridici jednotce. skousel sem to i s startovacim sprejem, to ten motor zabubla a nic. budu muset stim VAG-ckem akorat ze tady siroko daleko nikdo nepujci VAG-cko.
Listopad 28, 201014 r Autor motor funguje duvod byla elektrika. vic info v vase fabie smoula comeback
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.