Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj chlapy,

mam problem.

Nejde mi nastartovat SDI-cko.

motor a kabelaz je z jineho auta. vcetne palivoveho potrubí a filtru a tak dale. jen nadrz zustala 1.4 benzin, ale

palivove cerpadlo sem vymenil za SDI, nadrz vycistil a nalil naftu.

Takze vse je SDI.

Problem,

kdyz chci motor nastartovat tak alternator toci a toci a toci a motor nenaskoci. Pripada mi ze motoru chybi nafta, nebo ja nevim co.

uz sem to skousel asi dvacetkrat startovat, tocil sem i docela dlouho cca. 1minutu a furt nic. Celej diesel byl vypusten ze by jeste nekde byl vzduch.

nemate nekdo napad?

elektrika je zapojena az na jeden kabel ale ten nevypada jako kdyby mel neco z motorem.

Zkus zalít palivový filtr naftou,nebo ho vyndej a zjisti jestli do něho ta nafta vůbec tlačí..práce na 10min :palec2:

Povol trubky na vstřikách-stačí jednu,startuj a dívej se,jestli z trubky jde nafta

• Autor

vykoupu se s prckem a pak zaficim jeste jednou do garaze a skusim sundat tu trubku a mrknout jestli mi strikne diesel na

čelní sklo.

• Autor

povolil sem dve trubky rovnou na motoru a natocil motor, tekla stoho nafta, nebo spíš lehkej střik. takze asi nafta tam teda jde.

co dal?

zkoumat,proč to nechytá.Asi jako první by po mohl VAG a načíst chyby.

Možná nemáš zapojený řídící vstřik,těžko se dohadovat když děláš pokusy.Co víme jak je to s kabeláží,co máš a co nemáš zapojeno.Pokud je motor z funkčního auta,mělo by být ok,jinak můžou být hnuty rozvody.

• Autor

to je prave ten problem, problem na motoru muze bejt vsude. motor fungoval, sam sem stim jel do garaze.

kabelaz bude ok. prozkoumal sem celej motorovej prostor a vypada to o.k. ted jedine ze by bylo neco vypojeno v interieru na ridici jednotce.

skousel sem to i s startovacim sprejem, to ten motor zabubla a nic.

budu muset stim VAG-ckem akorat ze tady siroko daleko nikdo nepujci VAG-cko.

• Autor

motor funguje :prc::palec2:

duvod byla elektrika. vic info v vase fabie smoula comeback

jinak-kroužek mám

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.