Přejít na obsah

Budíky.kontrolky,vlhkost


Pospi

Doporučené příspěvky

Zdravím prosím o radu. Dneska jsem si čistil auto mokrou technikou (interiér - sedačky)... A dostala se mi někam asi vlhkost.. Auto prvně ukazovalo -50C a čas byl vynulovanej. kontrolky nefungují prostě nic. Nastartovat jde ale ihned motor vypne. Po odpojení baterie už budíky neukazují vůbec nic ani kilometry. Vymontoval jsem tedy budíky a nechal vysušit. Auto mám celou dobu v teple a furt se mi nedaří nic zprovoznit. Na Vagu mi to ukazovalo chyba řídící jednotky. Prosím o nějakou radu co ještě udělat.... Octavia combi II 1,9 TDI 77kw r.v 2005

Editováno: , autor: Pospi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, takže interiér. Asi by som to dal na diagnostiku, aby sa ukázalo, ktorá RJ hlási chyby prípadne nekomunikuje. Potom sa uvidí, kde by mohla byť závada. Môže to byť v budíkoch (nenaštartuješ, lebo v budíkoch je imobilizér), ale mohla by to byť aj centrálna RJ, resp. ak máš facelifta tak BCM a taktiež by to mohla byť aj gateway. Bez diagnostiky sa to veľmi ťažko určuje. Také veci ako napríklad centrál alebo el. okná ti fungujú? Poistky si kontroloval?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po vysušení budíků jsem auto nastartoval, ale opět nic jineho nefungovalo. Pojistky jsem kontroloval. Auto jsem už odvezl na diagnostiku a uvidíme čím to bylo. Jestli to vubec mělo něco společného s tím čištěním. Ani stěrače a blinkry nefungují.Okna a centrál fungují normálně. Až budu více vědět čím to je určitě napíšu.

Editováno: , autor: Pospi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 9 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...