mmmb Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 koupil jsem si Octavia r.vyroby 2002 1.6 75KW po měsice jsem vyměnil lambdosndu za 3000 Kč druhý měsic jsem musel vyměnit termostat za 1500 Kč, je to normální? ty ceny jsou v poradku nebo jsou drahé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 (editace) Jestli se ti to zdá drahý(nebo levný), máš se nejdřív podívat v několika zdrojech na ceny. Pak taky jestli je to origoš nebo replika, atd. atd. Kde si to kupoval? Kód motoru máš? Editováno: 3. Prosinec 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Bud BFQ,nebo AVU.Origo ceny to určitě nemáš,určitě termostat,ten je origo podstattně dražší.Jinak je to normální,....Občas se něco pokazí,však je to taky staré auto.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.