Publikováno Prosinec 5, 201014 r Zdravím. Mám problém s ohřívaním motoru. Mám problém dostat teplotu na 70 stupňu a když se tam už dostane tak zase pada skoro až na budíku úplně dolů ... přitom motor docela topí když pak vjedu na parkoviště a začnu couvat a dělat blbosti teplo dokážu dostat na těch 90 stupnu a auto topí pořádně jak má. Kde by mohla být chyba? Chladící kapalinu mám a ještě jsem včera koupil a schválně dolil a nic:-( dneska zkusím změřit do kolika stupnu ji mam nařezenou a popřipadě mě napadá jestli neodešel termostat, že je otevřený a propouští pořád dokola
Prosinec 5, 201014 r Autor Ještě jsem zkusil změřit do kolika stupnu mam chladici směs .... takže do -40 :-) tak tím to nebude a dnes bylo -7 a teplota se dostala pouze na 70 stupnu ...takže zítra koupim termostat a vyměnim Upraveno Prosinec 5, 201014 r od Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Prosinec 17, 201014 r Zdravím , mal som na Felde ten istý problém , po výmene termostatu bolo po probléme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.