Bompar Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Zdravím. Mám problém s ohřívaním motoru. Mám problém dostat teplotu na 70 stupňu a když se tam už dostane tak zase pada skoro až na budíku úplně dolů ... přitom motor docela topí když pak vjedu na parkoviště a začnu couvat a dělat blbosti teplo dokážu dostat na těch 90 stupnu a auto topí pořádně jak má. Kde by mohla být chyba? Chladící kapalinu mám a ještě jsem včera koupil a schválně dolil a nic:-( dneska zkusím změřit do kolika stupnu ji mam nařezenou a popřipadě mě napadá jestli neodešel termostat, že je otevřený a propouští pořád dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 přesně jak předpokládáš, termostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bompar Vloženo 5. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 (editace) Ještě jsem zkusil změřit do kolika stupnu mam chladici směs .... takže do -40 :-) tak tím to nebude a dnes bylo -7 a teplota se dostala pouze na 70 stupnu ...takže zítra koupim termostat a vyměnim Editováno: 5. Prosinec 2010, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro Vloženo 17. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2010 Zdravím , mal som na Felde ten istý problém , po výmene termostatu bolo po probléme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.