navlk Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Koupil jsem autorádio Sencor SCT-4024MR do Fábie I,po instalaci mne nejde vložit zpátky šuplík pod rádio.Proto se chci zeptat jestli je tohle rádio vhodné pro danou Fábii.Četl jsem ,že je rozdíl mezi DIN1 a DIN2,jak zistím,který DIN je pro mou Fábii a hlavne kde zjistím to DIN.Předem děkuji za kladnou odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Ten SENCOR je 1 DIN radio. Pasuje do F 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navlk Vloženo 6. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 No jo,ale jak to zjistim ja?a proc se mne tam nevleze šuplík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 CO CHCES ZISTOVAT!!! Sencor SCT-4024MR JE 1 DINOVE RADIO A PASUJE DO TVOJEJ FABIE1. TREBA TEN SUFLIK POD RADIOM LEN ZATLACIT . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 DIN1 je malý rádio- v podstatě obdélník a DIN2 je velký rádio Viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navlk Vloženo 6. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Měl jsem tam rádio sony a vse bylo vpohodě. ale jak jsem tam dal sencor tak je to na prt. Čím to může být? Taky me bylo řečeno že záleží na rozměrech. Je to pravda nebo jsou všechny standardně veliké.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 preco ten co ti rozprava tieto bludy ti ich aj nevysvetli ale vysvetlenie chces od nas? Ved tu uz mas vysvetlene co je DIN co je dvoj DIN. Mas tu aj obrazok pre predstavu. DIN je klasika suflik ti tam musi vliezt. Ak ti tam nejde tak ho tam davas zle. hotovo. vela stastia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 šuplík tam dej dříve než rádio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 1DIN je prostě "jednotka výšky" rádia. Rádio 1DIN má výšku asi 52mm (samotná skříň - panel je vyšší), "dvoudinové" je vyšší, protože většinou obsahuje víc komponent - třeba navigaci, CD měnič a podobné sarapatičky. Pokud nemůžeš dostat do fábule po namontování Sencora ten dolní šuflík, prohlídni si dobře ty jazýčky, kterými je do panelu upevněný ten plechový "límec", do kterého potom zasouváš samotné rádio - některý z těch jazýčků pravděpodobně překáží tomu dolnímu plastovému šuplíku v cestě do panelu. A jinak, čistě důvěrně - horší šitku už sis asi vybrat nemohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/ISO_7736 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Jak psal Royce, dej tam nejdřív šuplík a pak rádio... Při demontáži obrácený postup, nejdřív rádio, pak šuplík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 já tam třeba šuplík musel dávat zároveň s rádiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.