zabiak Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 (editace) Byly tady dotazy na škvíru, která vznikla pod maskou. Je to způsobené tím sklepání výstuhy ona trošku klesne a pak je tam mezera a taky občas pod světlama. Jak se jí zbavit? Jednoduše! Z plastu co jsem dával do mřížek nárazníku jsem udělal podložky a kde to nelícovalo tak jsem to podepřel a je to . Taky jsem přestavěl Editováno: 28. Červenec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Supr!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Tady je moje předělávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 tos dolaminoval nebo máš mezi nárazníkem a světlama mezeru? mohl bys hodot foto z vršku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Domazal jsem to pryskyřicí.Snad dnes nafotím shora a hodím to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marejak Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Také jsem udělal na autí přestavbu RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia 1.9 tdi 152PS Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Fakt jo? A nemas nejakej kontakt na tu firmu? Mozna bych si to i zaplatil at se s tim ne se.u )Zalezi teda na cene ) kamo, tu nejde o to, ze si zaplatis a nejaka firma ti to urobi, ide o to ze ty sam sa s tym dokazes pohrat a o to pysnejsi budes na to auto ked to spravis doma v garazi.... daj na moje slova, radsej sa s tym popasuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia 1.9 tdi 152PS Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Ještě jedna věc, mluvíte tu o nějakém sání, mám motor 1,6 55Kw nárazník už na autě ale nic mě nezbylo jakto? ake sanie??? konecne som sa dokopal k prestavbe, ale teraz ste mi vazne navarili halusky do hlavy.... ake sanie? mam 1.9 TDI 81kw seriovych........ dufam, ze tam nebudu nejake zbytocne komplikacie, chcem aby to malo priebeh taky, ze stare zhodim a nove nahodim.... teda okrem toho sklepavania vystuhy.... prosim ujistite ma niekto co sa tyka toho sania.... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 U 1.9 to bude na 99,9 % sání ven! Je to část která je napojená na levém boku kousek od krabice filtru, a vede dopředu auta kolem světla do masky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marejak Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Vidíte to,já mám 1.6 74 kw,98 rok..a sání jsem měl dostatečně daleko..nemusel se vyndávat..Zajímavý jak každá motorizace, rok to má jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Já jsem to rozsekal kladivem nechtělo se mi sundavat baterku. Tak jsem vzal kladivo šroubovák a celé jsem to rozmrdal a vyndal po částech žádnou změnu v jízdě jsem nezaznamenal takže snad pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 to sani nema vliv,taky ho nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohajek Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 taky mi neslo ven, takze jsem mu musel trosku pomoct. .) jen pak uklizet ty strepy a aj kryt motoru zespodu vyklepat. .)) chlapy, premyslim jak uchytit RS naraznik dole pod chladicem. predelal jsem svoji predface cca 14 dni zpatky, je to super. zatim jsem tim (ku memu prekvapeni) ani nikde nestrejchnul, jen tam ta spodni hrana proste je a bojim se az se parkrat dotkne neceho, tak se bude vic a vic provesovat dolu jako driv spojler staryho narazniku. Nemate s tim nekdo nejakou zkusenost, k cemu to tam dvouma sroubkama chytit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Normálně navrtej příčku pod chladičem a dej tam dva samořezný šrouby s podložkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohajek Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 jj, chci to tak zkusit. vrhnu se na to ted o vikendu, tak pak poreferuju. (pripadne prilipnu nejakou fotecku) .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia 1.9 tdi 152PS Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 nevím, jestli se tady o tom něco psalo, ale zatím jsem nic nenašel. Mám octu z ledna 2000 a chtěl bych na ni dát jinej přední nárazník. Ty co jsem našel na internetu jsou ale spíš na raketu jak auto. Nejvíc se mi zatím zamlouval nárazník z RS. Ale problém je v tom, že nevím, jestli mi bude sedět. Nebo jestli někdo máte upravenej předek staré octy tak bych ocenil prá fotek jako inspiraci. Díky tak tu je moja prerabka RS naraznika...... robil som len naraznik, svetla ani maska sa nemenili no aj tak to vyzera v celku fajn....... uz len behnut do umyvarky a kupit navrch listu. neskor tam este dopasujem ostrekovace, teraz som uz bol nedockavy a chcel som sa ist rychlo vozit pred tym nez som sa do toho chcel pustit mal som pred tym obrovsky respekt, ale teraz mozem s milion percentnou istotou povedat, ze to zvladne kazdy mamlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Normálně to provrtej a přišroubuj. Já to mám takhle odstranil jsem ty gumové špalky a mám to takto prohnuté nahoru a je to bezvadný ještě jsem neštrejchnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Presne tohle bych chtel taky,necim to zespod prichytit,aby to pak nevyselo. nemate nekdo foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohajek Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 jj, udelal jsem to stejne. mam i nejake fotecky, tak to sem zitra dam. fakt je lepsi, kdyz to ma clovek prichyceny. to uz spis chytnu krytem motoru. .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brťa Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Prodavam RS narazniky. Neni problem si to vyzkouset jak to bude sedet Ja osobne mam na Octavce taky RS naraznik ale mam r. v. 99 takze mam fuk mezi svetly a naraznikem. Je potreba svetla z novejsiho modelu a maska to samy. zdarec..pošli na muj mail prosim fotky jak to vypadá, chtěl bych se do toho pustit taky, ale rozhoduju se, jestli radši nepočkám, nenašetřim na světla i masku a neudělám to vše najednou..kdyžtak ty fotky na mail..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
respect Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Ahoj o víkendu se chci pustit do výměny na RS nárazník,chci se zeptat na to plastové sání,když tam nebude,jestli to nebude mít na něco vliv..A ještě jak jste vyřešily pod pravou mřížkou oko na odtažení nebo ta mřížka se dá v klidu sundat.?Jinak asi žádný komplikace při výměně nebyly ne.dík za nějaký info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danhal Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Ahojte, tak menil som aj ja za facelift + RS naraznik a chcel by som povedat ze to islo bez nejakych velkych komplikacii az nato ze objimka smeroviek mi do face Hella smeroviek vobec nesla! Je potrebne kupit novu objimku a prerobit to alebo specialne upravit pilnikom a rezacim nozom. Z tych konektorov na svetla som mal najvacsi strach, medenym drotikom sa to pomaly vypichlo a nacvakalo do noveho konektoru - je to hrozna robota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 Tak rekapitulace. Přední nárazník nový lehké oděrky nejsou vidět.........2000Kč Lišta nárazníku nová.........779,- Kč Konektory světel nové......400Kč Přední světla nové............2x1.290,- Motorky do světel.... zdarma Mřížka do nárazníku tuningová nová....400Kč Maska nová.......................................1000Kč Blinkry jsem měl Lak, výztuhu jsem sklepal. To je za facelift: 7159,- Kč +ještě vychytávky, které nejsou potřeba ale já je chtěl: lišta do laku...400Kč Světla denní světla do nárazníku cca ... 1200Kč Přepinování...................................500Kč To je facelift s vychytávky 9259Kč. Teď prodej věcí: nárazník jsem prodal 1000Kč Světla LaK jsem prodal 4500Kč Masku ještě mám. A snad prodám Takže moje přeměna na Facelift RS by mě bez vychytávek vyšla na 1659Kč Se všemi vychytávky 3759Kč To je motivace pro další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brťa Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Tady je moje předělávka. Zdar chlape. Prosim tě, po čtení tohohle fora jsem se dočetl dost zajímavých info, ale nikde jsem se nedočet něco přesnějšího. Koukal jsem na tvoji oktu a vypadá supr. Já mám r.v. 98 a chci do něj dát RS nárazník..koupil jsem si LK světla a čirý blinkry, ale chci ten RS nárazník. Je nějakej velkej problem s tim samotnym přendáním nárazníku co se týče výstuhy pod nim, jde to tam nandat popř. jde náraznik nějak vykytovat, aby seděl i pod světly? zatim díky za odpověď a prosím zašli ještě nějaký fotky na sksman@seznam.cz at mám nějakej podklad jak a co dělat. zatim díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Hledej...jeto tu někde popsáno, ale já preferuji, když face nárazník tak i face světla, máš s tím méně práce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.