Octavinek Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 čus měl bych zajem o tento nárazník můžeš mi poslat více informaci ? Ahoj, koukni na aukro, už jsou tam i levnější ...ale je na face http://aukro.cz/item1420686988_skoda_octavia_i_predni_naraznik_rs_design.html#gallery jinak za stejnou cenu: 3200,- http://aukro.cz/item1420686973_skoda_octavia_i_naraznik_rs_1_fs.html#gallery Ale za cenu 3500,- maj nový RS nárazník RS I u nás v Praze na vrakovišti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Já osobně jdu do tohoto....+ devil eyes.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 (editace) tady je ten na předface......... http://aukro.cz/item1420686989_pozor_skoda_octavia_i_r_v_96_00_naraznik_rs.html Editováno: 21. leden 2011, autor: herrkomisar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrty Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 tady je ten na předface......... http://aukro.cz/item1420686989_pozor_skoda_octavia_i_r_v_96_00_naraznik_rs.html diky za pomoc ale rači bych nárazník z plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Nevíte někdo jak jsou uchýcený držáky 1U0807773(ty Lka)co drží nárazník ze spodu.V DP to není moc znázorněno a předtím tam bylo ten nalepovací obdélníky -opera.Bodlo by foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 nemám tušení ....já to chytil 2 šrouby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meverik Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 ahoj už ti někdo poradil,jak na to?mirekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxborec Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Celý téma jsem si přečetl, ale nikde jsem tady nenarazil na to, kde přesně se má výztuha nárazníku naříznout a sklepat. To sklepání je jen přímo pod světly? A můžu tu výztuhu sklepávat přímo na autě, nebo jí mám oddělat aby se tim boucháním kladivem nic nepoškodilo? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Já jsem to přímo na autě odřízl flexou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxborec Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 (editace) Takže se to teda sklepává přímo pod světly a mohu do toho mlátit ikdyž to je přidělané na autě?? Editováno: 20. Duben 2011, autor: xxborec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Přilož nový nárazník, oměř si to kolik je potřeba dát pryč, označ si to, vyndej světlo a začni pasovat nové a uvidíš kolik to potřebuje, jak říkám, já to vyřízl bruskou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxborec Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 díky za tipy ;-) Novej nárazník už sedí a sluší mu to moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Tak už jsem taky přezbrojil na nárazník z RS, jenom potřebuji nutně poradit čím mám přilepit znáček RS na masku, vteřinový lepidlo asi nebude zrovna OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 (editace) Z vlastní zkušenosti...použil jsem lepidlo na spojlery / okna za 50,- Kč tubička...v každém tuning shopu zakoupíš... http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=7462 Editováno: 15. Červen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Ok super, zkusím někde sehnat. Bohužel tuning shop nikde v okolí nemám , ale snad to seženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Noo pekne to vypada, mozno aj ja niekedy vymenim Ale chcel by som sa spytat, ci nema niekto predny naraznik, starsi typ (predface) strieborny v dobrom stave, ak niekomu ostal po prerabke. Odkupil by som ze nejaku rozumnu cenu. Podarilo sa mi moju octu "opriet" o zvodidlo a s tou dierou to nevyzera dobre . Na vrakaci maju rozne farby, len strieborne nie a nechcem do stareho vrazat € za lak. Tak ak ma niekto strieborny, posli ss. (potesil by aj LP blatnik) Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Ono jde špatně sehnat i face stříbrný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Octavinek jj to som zistil. Ja som si myslel, ze ked kazda druha Octavia je strieborna tak toho bude dostatok . Az ked som volal jednemu co predaval pouzite diely a mal vsetko co som potreboval a povedal som ze chcem strieborne, tak ze nemam sancu. Som si uvedomil ze ta polovica majitelov strebornych tiez rozbije auto a striebro je potom najviac ziadane Ale mal som z pekla stastie, lebo som dnes volal na jeden inzerat, Octavia, dovoz Anglicko, bleskovo sadol do auta a naraznik, blatnik kapota aj zrkadlo, vsetko striebro, je uz doma. Teda dopyt na naraznik je uz neaktualny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.sla Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 Hele kámo nelam si s tím hlavu já ti porádím jak to předělat.Sežen díly od roku2001 nárazník RS,NOVÉ LAMPY,NOVOU MASKU,NOVOU VÝZTUHU NÁRAZNÍKU a vše přeházej a máš to bez problémů..sám jsem si to dělal a vše mi sedělo ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misut22 Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 Kurna to ted neni k sehnani za rozumny penize nejaký jetý?.? Vše za 3500,- Kč a víc :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferry14 Vloženo 25. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2013 Zdravím, nevím jestli tu tato otázka už padla ale já jsem na ni nikde nenarazil, proto se chci zeptat z jakých materiálu jsou vyráběny RS nárazníky ? Zde posílám odkaz a byl bych velice vděčný za každou reakci. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u0807221g-predni-naraznik-rs-oe-8065.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedro66 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 je to dovarenyyyyyy,mam to taky,RS naraznik na Oktě z 98meho a s origo svetlama.Proste jsem pod svetla navaril vhodny plast,pak pretmelit a striknout a je toooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Panove ja mam starou octu z roku 98 a mam na nem celkovy facelift a ted si hraju s dopasovanim predniho narazniku z 2 dvojkoveho superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Fotooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn369 Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.