Octavinek Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 nevite nekdo orientacni cenu faceliftových drzaku masky ? http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=28808 81,- ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) tak světla už mám namontovaná a zapojená Editováno: 31. Březen 2007, autor: Tygr_O2_blue_race_RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 tak světla už mám namontovaná a zapojená šikula!! A jak to šlo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 tak světla už mám namontovaná a zapojená šikula!! A jak to šlo?? Nahovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 tak světla už mám namontovaná a zapojená šikula!! A jak to šlo?? Nahovno Ale fuj... prácička co!!?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 tak světla už mám namontovaná a zapojená šikula!! A jak to šlo?? Nahovno Ale fuj... prácička co!!?? To jo. Nejhorší byly asi ty svorkovnice a dostat z toho ty konektory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 mi povídej, já si koupil na to spínací špendlíky, ale malé, pak jsem si na to udělal z drátu vypichovák, a stejně jsem ulámal pár paciček u pinů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 mi povídej, já si koupil na to spínací špendlíky, ale malé, pak jsem si na to udělal z drátu vypichovák, a stejně jsem ulámal pár paciček u pinů! by mě zajímalo, proč to soudruzi z SRN pořád mění?Mohli tam nechat původní svorkovnice 6 + 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Mám otázečku pro ty co už absolvovali předělání na RS předek - můžu lištu nacvakat do nárazníku ještě před montáží? Abych ji tam nenacvakal a pak zjistím že jsou pod ní ještě nějaké šrouby nebo něco. A ještě jedna - jaké kryty motoru pasují ze spodu? Půjde tam velkej z nafťáka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 jj plast z nafty tam jde...a listu az na konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Jooo, díky móóóc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Lišta se dává až úplně nakonec. Ale není problém jí kdykoli vyndat, jen musíš opatrně, aby sis nepoškrábal lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Jak veliká má být mezera mezi maskou a nárazníkem? Zdá se mi, že jí mám moc velkou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Jak veliká má být mezera mezi maskou a nárazníkem? Zdá se mi, že jí mám moc velkou.... mozna bude blbost ,na co se te zeptam..ale..,mas tam faceliftovou masku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Jak veliká má být mezera mezi maskou a nárazníkem? Zdá se mi, že jí mám moc velkou.... mozna bude blbost ,na co se te zeptam..ale..,mas tam faceliftovou masku? lol lol lol Jasně že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Jak veliká má být mezera mezi maskou a nárazníkem? Zdá se mi, že jí mám moc velkou.... mozna bude blbost ,na co se te zeptam..ale..,mas tam faceliftovou masku? lol lol lol Jasně že jo kamo sklidni hormon!!!ja se jenom ptal..co kdyby nahodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Tady další RSstyle varianta tenhle nárazník se RSu docela podobá a je na old model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Tady je varianta bez upravy nárazníku. Prosvítala tam výztuha kdyby se stříkla do barvy byla by ta mezera méně výraznější ale přesto to vypadá docela dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Tady další RSstyle varianta tenhle nárazník se RSu docela podobá a je na old model to je predelanej rs naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 a na tý druhý fotce to je to jako to má udělaný Semi prostě tam nandal RS nárazník a nechal starý světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Tady další RSstyle varianta tenhle nárazník se RSu docela podobá a je na old model Čau Zabiaku a není to předělanej celej předek? Má totiž faceliftový světla. Jinak by to přeci nepasovalo nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Tady další RSstyle varianta tenhle nárazník se RSu docela podobá a je na old model Čau Zabiaku a není to předělanej celej předek? Má totiž faceliftový světla. Jinak by to přeci nepasovalo nebo jo? ne je to na starou verzi a je to normalni jakoby rs naranik ale z laminatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Tady další RSstyle varianta tenhle nárazník se RSu docela podobá a je na old model To vypadá moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aless Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Tedy pánové tohle číst ,tak se člověk opravdu pobaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.