rmaudio Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 zdravim, ked tankujete ze nemate benzin kolko natankujete do plna ? stalo sa mi teraz naposledy , mam nadrz 45l pise v papieroch. ale podarilo sa mi natankovat 54l, ako je to mozne ? a pritom aj dojazd mi dvihlo o 200km. tak dufam ze sa nic nestane. stalo sa to uz niekomu ? lebo ked som predtym tankoval tak pistol mi zastavila stale pri 43l . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 já když sem měl dojezd 0km,tak na třetí cvaknutí pistole jsem načepoval 44,obvykle jezdím tak při dojezdu 60-50 a beru tak 41litrů.myslím,že to počítadlo bylo pojebaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 (editace) Při dojezdu dle PP 15 - 20 km,natankuji cca 43 litrů na první vypnutí pistole. Tankuje se vždy do plné nádrže. Dojezdy dle PP bývají většinou 30 - 35 km. To se pak natankuje kolem 41 l. (Zatím najeto na TSI 11 000 km). Editováno: 9. Prosinec 2010, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 9. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 no nemohlo byt zle pretoze mam 350km a pise mi dojazd este 420km. a mam tristvrt nadrze na ukazovateli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Rmaudio - ale je jedna věc, kterou NEPÍŠEŠ - ptáš se na nádrž v Roomu nebo ve Fábuli II? Protože Room má nádrž na 55 litrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 a jsme u toho,kolikrát to říkám,že v podpisu kdo nemá napsaný auto,tak at položí otázku srozumitelně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 mam fabiu , 1.2 TSI kombi activ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Pokud máš fábuli a podle papírů nádrž na 45 litrů, je údaj na stojanu uvedený v prvním příspěvku (natankováno 54l) naprostý ojeb. Porucha stojanu nebo nějaká jiná chyba - nelze vyloučit ani úmyslný zásah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 ako je potom možne ze som spravil 620km pri spotrebe 8,4 na plnu nadrz ? inokedy pri 8l spravim 500 max 550. nieje v nadrzi nejaka rezerva ? lebo prvy krat mi to vyplo kolem 43l ale potom som cel dotlacit aby som zaokruhlil a islo to do 53l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 (editace) Boli časy, keď som do Passatu, ktorý mal podľa papierov 62l nádrž natankoval aj vyše 65 litrov a to mi predtým ani rezerva nesvietila... Editováno: 12. Prosinec 2010, autor: galeo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Zadnej ojeb, kdyby autor dotazu hledal, tak jak stoji v pravidlech fora, nemusel by se vubec ptat, na tohle tema je tu totiz napsana hromada prispevku. Fabie ma oficialne nadrz na 45l, ale s vyuzitim odvzdusnovacich prostor a tankovani az po hrdlo se vejde az 58l. Takto tankovat ale neni dobre, v nejhorsim pripade palivo splouchne do nadobky s aktivnim uhlim a je tu problem za cca 2500,- Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 přesně tak ten pan kolega zná jak se zdá odpověď na vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 maverick : keby toto forum malo normalne vyhladavanie a trosku by aj fungovalo nemusel by sa autor pytat. ja pozeram len forum fabia II & roomster, ostatne ma nezaujimaju, tak sa nemusis hned ohanat pravidlami fora, aj tak si ich nikto necita. a teraz sa mozes tu namna rozculovat. je to tak a niesom jeden ktory je takeho nazoru. paci sa mi ze je tu take forum ale neznasam takych machrov co stale dookola pisu ze je to tu a je to tam, pomali aby sa clovek bal nejaky prispevok napisat lebo ho vsetci hned zpi...uju. a ja viem ze ttebe je to sumafuk jedno ale aspon to vies 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Fakt je, že "Hledání" je tady doslova na piču - spolu s dalšími funkcemi, jako je (ne)zobrazování všech vláken, do kterých uživatel přispěl v "Můj obsah" a tak podobně. Za to ale asi Maverick nemůže... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Neviem, načo je dobré sa tu takto osočovať, veď aj keď niekto otvorí novú alebo podobnú tému aká tu niekde možno je alebo bola, tak svet nekončí... Pri novej téme sa aj tak zastaví viac sledujúcich a ako sa hovorí: "opakovanie je matka múdrosti".. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaHo Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Zadnej ojeb, kdyby autor dotazu hledal, tak jak stoji v pravidlech fora, nemusel by se vubec ptat, na tohle tema je tu totiz napsana hromada prispevku. Fabie ma oficialne nadrz na 45l, ale s vyuzitim odvzdusnovacich prostor a tankovani az po hrdlo se vejde az 58l. Takto tankovat ale neni dobre, v nejhorsim pripade palivo splouchne do nadobky s aktivnim uhlim a je tu problem za cca 2500,- Kc. FABIA II 1,2 TSI FL: Dnes rano zostatok v nadrzi pred tankovanim cca 7l (pri priemernej spotrebe 5,8 dojazd 130km) dotankoval som 43,43l. Ak sa skutocne da natankovat az 58 litrov, tak by to mohlo byt OK. Pre istotu, ako sa prejavi problem s nadobkou na aktivne uhlie , na co vlastne tato sluzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Je to součást ke snižování emisí. "Odvzdušnění palivové soustavy: Aby do ovzduší neunikaly páry benzínu (uhlovodíky HC),jsou shromažďovány v nádobce s aktivním uhlím a pak řízeně přiváděny do motoru ke spálení". (Zdroj: Dílenská učební pomůcka Škoda - Emise). "Z nádrže se odsávají páry a nechávají zkondenzovat v nádržce. Tam se neutralizují a tím se do ovzduší nedostanou už zmíněné uhlovodíky HC s tím,že skondenzovaný benzín se vrací zpět do nádrže". (To je pro změnu Alfa Romeo forum) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Fabi Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 jj, do plné se tankovat nemá... ale dojíždim do 0 na počitadle, a to je tam určo ještě benzinu dost, a tankuju tam tak 52 litrů , po prvním vycvaknutí držim pistoli a tankuju pomalu ručně, aby nepěnil a dá se natankovat dost, ale proč, žejo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibi62 Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Tak ja mám papierovo tiež 45l a mam najazdených 17500km a vždy som tam natankoval cca 50+ litrov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kawi66 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Já mám FII FL a při pp dojezd 20-30km jsem natankoval max. mezi 44,5- 45,8 (po 1. cvaknutí pistole jsem dolil ještě litr a konečná) takže věřím že 50l se tam může vejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brixi Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 tak ja vám dám bodku mne sa podarilo do nádrže dostať 60,49 litra benzínu a prešiel som cca 1050Km mám roomster 1,2 TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.