kuznik007 Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 Zdravím,mám octu 11/2000 81KW laurinku,auto nejede pouze na volnoběh,bliká mi kontrolka žhavení,ale ply nejde přidat.nechal jsem to napíchnout v servise a ukazalo to chybný plynový pedál.ten jsem vyměnil a dělá to zase.Prosím o radu nebo pomoc.jsem z toho úplně vedle nedá se s tím jezdit.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukx1 Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Ahoj, dnes se mi stalo úplně to samé. Ujel jsem asi 20km na plyn z tempomatu, pak zastavil na semaforech, znovu zkusil nastartovat a od te doby to jelo uplne bez problémů. Taky jsem z toho vedle, má někdo taky takovu zkušenost? A hlavně kde je problém? Až to napíchnu, tak dám vědět co to píše mě. Průběh je asi takový, že normálně jsem nastaroval, zařadil jedna a jak jsem přidal plyn, tak to padlo na volnoběh...pak už to na plyn nereaguje a bliká žhavení. OCT 2004 81kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Pedál se musí po výměně ve vagu nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukx1 Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Ahoj, tak jsem to mel na vagu, taky to ukazalo chybu ohledne plynoveho pedalu, ale ktualne me to nezlobi, takze to zatim necham. Ale asi me ta vymena taky ceka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Blazni? Taka palka za novy plyn? Mal som to iste a nie je to v pedali. Mal som vadne rele c 109. Teda po poradi. Vtedy som menil ventilator na sahare dalej cidlo na chladici. A baterka bola vonku a dost toho bolo naraz co sa robilo ale zacalo mi toto iste robit. Mal som v kasliku druhe rele 109 ktore som kupil s autom tak som ho skusil vymenit ze ci je dobre alebo zle alebo naco je tam odlozene. Odvtedy som s tym nemal problem,vyse roka som s tym behal. Asi pred 4 mesiacmi som ho nahodil naspat ze cii sa nieco zmeni,ci bude vsetko v poriadku. Chvilu,mozno tyzden nic a potom po ceste do Blavy po dialnici mi to zase zacalo robit,blikala kontrolka zhavenia,plyn na automat cca 1100 otacek. Da sa s tym ist ,elektronika si to normalne prida plyn aby sa to udrzalo a ides aj na 5 cca 60 km/h. Asi 3x mi to takto zhaslo po restarte motora to chvilu islo a potom zase. Ja v obleku,na navstevu kamaratky do nemocnice kurwa a tak som sa nejako dostal k tej rele doske a dal tam naspät to rele 109 co som vyhodil von na test. To co mu drbalo som zahodil rovno a daleko a odvtedy slapem zase ako hodinky. Takze ci bolo uz stare vyžíhané alebo niekde blby spoj na doske neviem,neriesil som ho. Tak skuste a dajte vediet. Je to rele ktore riadi vstrekovanie nafty ci priamo cerpadlo takze dost podstatne relatko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukx1 Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Ahoj, díky za tip. Měl jsi to při tom problému na diagnostice, nebo po tom? Co tam bylo za chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuznik007 Vloženo 13. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Ahoj, díky za rady a zkušenosti.zítra jedu do servisu hned ráno,tak mu to řeknu a vyzkouším to.Jsem na pokraji zhroucení ,protože se na to auto nedá spolehnout.Jezdím docela hodně po republice a60 km/h toho moc nestihnu.dám vědět jestli je to tím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 ano mal som to aj na kabli. pisalo to tu chybu so snimacom plynu. ale zaroven ked si dal test plynoveho pedala tak pekne plynulo isiel od 0 do 100 percent... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuznik007 Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Zdravím pánové takže vše vyřešeno,problém byl v kabeláži od řídící jednotky a to v místě pod stěrači.Neuvěřitelně po několik let od montáže alarmu,kdy jeden ko..t tento svazek navrtal,že to nešlo vidět.Svazek byl zaizolován a vevnitř úplný maras.vyměněno a zítra jedu na dálkovou tak to vyzkouším.jinak mechanik mi řekl že to relé s C109 nemá nic společného a na VAG se nemusí i kdyby to bylo nevím co.Každá porucha u našich mazlíčků je jina a ne stejná,tedy v případě elektriky.Tak a´t Vám to jezdí bez poruch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Mechanika nepocuvam. Ked som to vyhodil nemal som problem,dal som ho naspät asi po roku a zrazu zase to iste. Odvtedy som to vymenil naspät , to blbe rele som zahodil dobre daleko jak som to tam v obleku a bez torxov menil na dialnici a odvtedy slape zase vsetko OK a problem sa prejavoval presne ako tu bolo popisane. A ine som nerobil naposledy ozaj len to rele zamenil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hozmi Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 tak to ti gratulu že jsi s tou opravou narazil na někoho inteligentního.Já tohle taky řešil v Škoda servisu :-) Vyměnil jsem pedál,relé a dokonce řídící jednotku motoru a pořád nic.Tak jsem odborníkům poradil at vymění tu kabeláž a 3 roky mám pokoj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.