Publikováno Prosinec 13, 201014 r Lidicky, asi pred 10 minutama nam v praze na Palmovce kousek od stanice metra ukradli colomba z novyho Scouta. Byli 2 a odjeli v nejaky stribrnym kombiku s SPZ 6A1 09xx. Za kazdy info budu rad. Diky moc.
Prosinec 13, 201014 r dal si to policii? ty by je snad nejak mohli zkusit chytit, ne? pripadne bych zkusil angazovat i mestskou... hodne stesti pri hledani...
Prosinec 13, 201014 r Autor Jasně ze jo, to bylo to první co sme udelali. Policajti tu porad sou a řeší to ještě kriminalka. Protože máme popis auta, SPZ a baterku těch sráčů s otiskama. Doufám, ze ty zmrdy chytěj , ale moc tomu nevěřím:-(
Prosinec 13, 201014 r me okradli v patek pred 14ti dny na andelu , k memu stesti je chytli jeste to rano a dsotal sem radio zpet:)
Prosinec 13, 201014 r Autor Tak to si měl štěstí, doufám ze takový budu mít taky a chytěj je. Je dost mozny, ze je to stejna banda lidi, která tohle dělá.
Prosinec 13, 201014 r Autor Akorát nikdo neví, jak se do toho auta dostali. Dveře ani zámky nebyli nijak poškozený. Nějakým zbůsobem si odemkli "pouze" řidičovi dveře..což nechápu, centrál snad otevře vše ostatní ne ?
Prosinec 13, 201014 r Maj na to spešl udělátko a tím to otevřou je to jednoduchý když víš jak ten zámek funguje.Já jsem potřeboval novej zámek volantu se spodkem spínačky a sehnal jsem celej zámek ale bez klíče a musel jsem vyndat oříšek a bych tam dal svůj a věř není to tak složitý to odemknout bez poškození.A tihle šmejdi maj spoustu fint jak to otevřít a ten nejjednodušší je vyrušit zamykací signál a pokud si neověříš že si zamknul tak že vemeš za kliku ,tak to je naprostej způsob bez násilí jak ti vyberou auto a nenechaj známky násilnýho vniknutí a pokud vyberou věci kterejch si nevšimneš že ti chybí tak budeš mít šok až dýl a to je proně dobrej náskok jak se vyhnout spravedlnosti.Tady je alespoň dobrá náplast mít auto pojištěný a nebude tě to tak trápit ale ten vztek hold bude i tak. Tak ať se podaří je dopadnout a pořádně potrestat.Já bych jim za to sekal ruce šmejdům.
Prosinec 13, 201014 r Autor Sem si zcela jistej, že auto bylo zamčený..vždycky to zkouším. V autě sem párkrát byl, předtím než ho vykradli, ale otevíral sem jen samotnej kufr tlačítkem na klíči. Když sme přišli k vykradenému autu, tak vše bylo zamčené kromě dveří řidiče..to je to, co právě nechápu. Jak otevřít jen jedny dveře, aniž by se centrálem otevřeli všechny ostatní.
Prosinec 14, 201014 r To je jednoduchý jak to províst.Otevřeš zámkem ve dveřích nebo i dálkou a pak když už jsi vevnitř tak zamkneš knoflíkem pro vnitřní uzamčení a dveřma kterejma lezeš ven nebo jsou otevřený se nezamknou a ostatní jsou zamčený.
Prosinec 30, 201014 r Koukám že je to u nás národní sport, krást navigace, radia, světla... Jinak v příloze trochu vtipu
Březen 16, 201114 r Akorát nikdo neví, jak se do toho auta dostali. Dveře ani zámky nebyli nijak poškozený. Nějakým zbůsobem si odemkli "pouze" řidičovi dveře..což nechápu, centrál snad otevře vše ostatní ne ? Klasika, naproti v autě sedí týpek s notebookem a nahrává si tvou frekvenci z dálkovýho ovládání - takhle jsem přišel o NEXUSE, mimojiné před 14 dny na Střížkově v garážovém stání o Columba u nové Octavie.
Srpen 10, 201114 r Tak dnes ráno dost nepříjemné překvapení, každý den jsem zakrýval Columbuse černým hadrem a nepomohlo to.... To je pro info. Nevíte někde kde koupit ten ocelový kryt? Myslím někde v ČR? Z Holandska se mi objednávat nechce... Upraveno Srpen 10, 201114 r od timberland
Srpen 10, 201114 r Tak dnes ráno dost nepříjemné překvapení, každý den jsem zakrýval Columbuse černým hadrem a nepomohlo to.... To je pro info. Nevíte někde kde koupit ten ocelový kryt? Myslím někde v ČR? Z Holandska se mi objednávat nechce... A měl jsi autoalarm a ploutev na střeše? Upraveno Srpen 10, 201114 r od jakub.facelift
Srpen 18, 201114 r Tak dnes ráno dost nepříjemné překvapení, každý den jsem zakrýval Columbuse černým hadrem a nepomohlo to.... To je pro info. Nevíte někde kde koupit ten ocelový kryt? Myslím někde v ČR? Z Holandska se mi objednávat nechce... Ahoj všem, rád bych se pouze zeptal na ten kryt ? Byla by možná nějaká fotka ? Ještě jsem nic podobného u nás v CZ neviděl. dík
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.