mesr Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Jak ji vyměním za nový zámek,diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Jak ji vyměním za nový zámek,diki Vyměň celý víčko.Vyjde to na podobnej peníz a je to bez práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keeper77 - Lukáš Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Ahoj, mám problém s vložkou zámku na víčku nádrže - vyměnil jsem vložky zámků a poslední, který je starý je na víčku nádrže a nevím jak s ním ven. Prošel jsem fórum a žádna kloudná odpověď a ani v DP (co mám já) není ani zmíňka (pouze víčko bez vložky s centr. otevíráním nádrže). Díky za radu - Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Musíš to podpáčiť tú vnútornu časť a celé sa ti to rozíde. Niekde som sem dával aj foto rozobratého víčka lepšie pohladaj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 jj nekde to tu je, ale taky jsem to hledal asi sto let, pac toto forum ma bez diskuze nejhorsi vyhledavani co jsem zatim kdy potkal.. ta vnitrni cast, co se protaci jde oddelat, kdyz zapacis z vnitrni strany sroubovakem na kraji (mozna ti tam bude zavazet tesneni, tak jej stahni). Jsou tam asi 4 vycnelky, ktere to vicko drzi pohromade.. ale narovinu ti rikam je to hrozna pakarna.. jde to dost tezko, je lepsi si vzit jeste druhej mensi sroubovak nebo neco, cim si pojistit, aby to zas nezapadlo zpet.. problem totiz je, ze vyndas jednu zarazku a abys to dostal ven, musis vyndat jeste druhou, ale ta jde uz o dost hure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keeper77 - Lukáš Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Tak vyřešeno - díky Vám. Je to jak píšete - zde odkaz kdyby někdo hledal: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=34112&hl= Ještě jednou díky - Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Koupil jsem si novou sadu zámků a nevím jak vyndát vložku z víčka nadrže. Může někdo poradit? Hledám tu už hodinu a nic . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Podpáč ten závit a máš to venku sú tam myslím 4 západky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 jj, staci podpacit tu otocnou cast.. ale jako jde to dost blbe a potrebujes k tomu minimalne dva mensi sroubovaky.. problem je ten, ze jelikoz jsou ty zobacky 4, tak jakmile jeden povolis a pustis se do dalsiho, tak to ma tendenci zaskocit zase z5.. chce to trochu sily jinak s tim komplet novym vickem jsem to taky nejak nepobral.. pokud vim, dze na foru nikdo takovou sadu neprodava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 (editace) Vím že to sem úplně nepatří, ale nevíte co může způsobovat docela silný zápach paliva kolem víčka nádrže. Když zaparkuju a jdu třeba dozádu, tak to docela dost cejtim... Na přítelkyni puntu to taky smrdělo, dal sem nový těsnění a je klid. Tady těsnění nic nezměnilo. Hrdlo jsem měl vyndaný a nevypadalo, že by bylo něco povolenýho..Nemáte někdo podobnou zkušenost a řešení? Editováno: 30. Červen 2009, autor: Plecháč Tony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.