Přejít na obsah

PROCHY603

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4 541
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    11

1 Sledující

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

9 810 zobrazení profilu

Oznámení PROCHY603

Nováček

Nováček (1/14)

-97

Popularita

  1. Moze kupit sadu aj z vrakoviska!!! Viem mu to spravit na jeho povodny kluc od auta.
  2. Ahoj. viem ti vyrobit novu fabku podla tvojho povodneho kluca. Ak mas zaujem pis SS.
  3. Karoseria zo zvarovne ide do lakovne kde sa cela namoci do pripravku na ochranu proti korozii. Treba si pozriet video karoseria je cela seda -ochrana karoserie potom ide farba+lak a nakoniec sa voskuju dutiny karoserie. LINK: :kol-47: :kol-47:
  4. Viem. V prepinaci svetiel najdes aj parkovacky.
  5. :kol-32: Este mi prezrad PRECO to nechces napojit na stropne svetlo???? :kol-28: Ale len stale to chces na parkovacky??? :kol-27: Zapoj tie led ziarovky na podsvietenie zapalovaca.
  6. Ked zapnes parkovacky tak sa ti rozsvieti: cele auto!!! predne parkovacky,zadne parkovacky,spz,budiky. PREDOK A ZADOK sa samostatne nezapina. ide to ako celok zapnut. :kol-28:
  7. Supeeer!!! Uz viem co chces napojit!!! Ide to z teba ako z chlpatej deky!!! To nevies napisat hned!!!! A teraz tvoja predstava kedy tie ziarovky maju zacat svietit????
  8. Ked sa ti moje rady nepacia tak ich necitaj!!!! :kol-46: A je velmi dolezite vediet co tam chces zapojit!!!! Myslis si ze kabelaz od parkovaciek utiahnu taku chladnicku??? :kol-24: Tak smelo dotoho!!! Dalsie vyhorene auto alebo len kabelaz!!! Na co sa tu mam rozpisovat ze pouzi hento alebo tamto ked neviem co chces zapojit. Take nieco ako relatko,poistka, atd,
  9. Daj to do servisu. :kol-28: Ked nevies rozumne napisat ze co chces napajat a osvetlovat!!! ODPOVED ako na to som uz napisal!!!! :kol-26: A podakujem si sam!!!! Diky PROCHY603. :kol-34:
  10. Kde a co chces osvetlovat??? interier??? motor???, Napoj to na stropnu lampicku!!!! :kol-31:
  11. A co tak presne napisat co potrebujes domontovat na tie parkovacky???
  12. Vobec to neber tak tragicky!!! Nemas to len spravne dopasovane predne svetla +kapota. To je vsetko. Da sa to opravit nastavit!!!! :kol-47: Viem o com pisem.
  13. Ja mam PRAVDU. :kol-47: Auto ktore sa pri preprave poskodi sa opravuje az na mieste jeho dorucenia konkretny predajca ktori si to auto objednal.. Nikdy sa uz auto nevrati do FABRIKY kde bolo vyrobene!!! :kol-31: :kol-31:
  14. Ziadne auto sa nevracia do FABRIKY na opravu!!!!!!! Ked sa auto poskodi pri preprave tak sa vsetko opravuje na mieste konkretny predajca!!!!
  15. Ved ani tebe tie spary svetlo+predna kapota nevadili az teraz po ROKU!!!! :kol-26: Da sa to svetlo nastavit abi spary boli rovnake!!!!
×
×
  • Vytvořit nový...