Přejít na obsah

FilipMar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení FilipMar

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, chtěl bych ještě říct, že ti co mají ten DVB-T tuner Mascom, tak bych doporučil tuhle flashku http://interlink.tsbohemia.cz/usb-flash-disk-i-disk-bulletproof-usb-2-0-4gb_d63496.html Protože já tam vyzkoušel snad 3 a byl problém s načítáním přímo té flash, musel jsem několikrát zastrkovat a vystrkovat a bylo to k zbláznění..Tahle se načte raz, dva.. Jinak scart kabel mám také jako JohnyBA a piny jsem si koupil v GM-ku.(cca 13kč za všechny). Ve Škodovce jsou opravdu předražené. Ještě by mě zajímalo, jak má Mdriver uchycený ten usb konektor k tomu plastíku. Děkuji za odpověď.
  2. Ahoj Tomino, Použil jsem lineární usměrňovač. MOCKRÁT ti děkuji za pomoc, obraz ok, zvuk již také. S tím videem si ještě pohraju. Teď o víkendu budu předělávat, jak to má uživatel Mdriver, také vše zabuduji. - rušení obrazu žádné nepozoruji, na TV se nedívám, pouze klipy z flash disku. - řušení je pouze mírné a to zvukové ( pískání od alternátoru )
  3. Škoda Octavia II 1.9 TDI 77kW, 2004, Elegance

  4. Ahoj Tomino, včera jsem realizoval dle tvého návodu a moc ti za něj děkuji. Jen mám pár otázek, pokud mi je zdopovíš, budu moc rád. 1, obraz bohužel nemám přes celou obrazovku, na výšku display vyplňuje, na šířku ovšem z obou stran ne - cca 2 cm z každé strany černo. 2, u hudbeních klipů, kde jsou rychlé pohyby se mi seká obraz i zvuk, ikdyž mám obraz v 360p - z toho jsem nešťastný ( seriál a film jede dobře, ovšem když začnou rychlé akční scény začne sekání) 3, koupil jsem DVB-T dle tebe - Mascom MC550T - na rádiu si nastavím basy a výšky dle sebe, ovšem jak přepnu na aux, je to jinak - přijde mi, že je to moc "převýškované" - jde to nějak upravit? v menu jsem to nenašel. Děkuji mockrát za odpověď
×
×
  • Vytvořit nový...