Elevisko Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Ahoj, v mém roomsteru jsem navrhl a nechal vyrobit skládací postel, kterou hojně používám na cestách. A když už jsem si dal tu práci vše vymyslet a zrealizovat, tak mě napadlo jestli má někdo zájem o nějaké fotky a info? Jestli ano ozvěte se a já to nafotím... Ptám se abych to zbytečně nefotil a aby mi pak někdo neřekl že to někomu vnucuji nebo tak... Zdravím Elevisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 FOTKY SEM!!! A STŘELHBITĚ OKAMŽITĚ - VČERA BYLO POZDĚ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Som zvedavý, ako si to vyriešil. Čím viac fotiek, tým lepšie Švajčiari to poňali komplexnejšie.... SwissRoomBox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Jo foto sem! taky se na to už těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrjanik Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 no jasně, že fotky sem .. každá inspirace dobrá .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elevisko Vloženo 17. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Tak už to fotím večer to sem nahraju... Jinak to švýcarský jsem taky už viděl, ale moc se mi to nelíbilo, až na paní ve videu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elevisko Vloženo 17. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Tak tady jsou ty slíbené fotky 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 super nápad :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Už jenom zatmavit skla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Červen 2011 Sdílet Vloženo 18. Červen 2011 Mám pocit, že má ŠA velmi dobrý nápad na mimořádnou výbavu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Aké jednoduché Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 MASAKRRRR!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Parádní práce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elevisko Vloženo 20. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Jsem rád že se to líbí. Asi si to nechám patentovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Máš to namakane.Pěkná práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Tak to je hustýýýýý Nech si udělat alespoň chráněnej průmyslovej vzor, než Ti to AZNP ukradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 (editace) Je to od pohledu vcelku levné a praktické. Fakt si myslim, že by se výroba v alespoň menší serii mohla prodat. Zvlášť v modifikacích pro FIIC nebo OII. Jinak s panoramatickou střechou to musí být krása. My jsme zatím spali vždycky hlavou v kufru kvůli úchytům na sedadla, takže se člověk nemůže při usínání kochat. Editováno: 20. Červen 2011, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elevisko Vloženo 20. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 (editace) No přemýšlel jsem o tom jestli by to šlo i do fabie a octavie, ale myslím si, že tím jak jsem to zvednul, aby se dolů vešly věci, tak by to ve fabii a octavii bylo moc na těsno... Jinak levné to celkem bylo, celkově jsem za to dal zhruba 4000,- Editováno: 29. Červen 2011, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Elevisko: mazec nech si to patentovat a můžeš to dělat na kšeft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Mám pocit, že má ŠA velmi dobrý nápad na mimořádnou výbavu :-) Ako poznám ceny od Škodovky, tak za toto by si zapýtali toľko, že by sa za tie prachy dal kúpiť aj poriadny caravan ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elevisko Vloženo 21. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Ako poznám ceny od Škodovky, tak za toto by si zapýtali toľko, že by sa za tie prachy dal kúpiť aj poriadny caravan ... Přesně tak, v čem je trochu nápadu, je to vyrobitelný levně a lidi by to potencionálně kupovali, tak je drahý... Počítám, že by to škodovka nabízela min. za 30 000,- Chtěl jsem sem dát smajlíka, ale nevím jestli je to ještě vtipný, nebo už smutný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 No přemýšlel jsem o tom jestli by to šlo i do fabie a octavie, ale myslím si, že tím jak jsem to zvednul, aby se dolů vešly věci, tak by to ve fabii a octavii bylo moc na těsno... Jinak levné to celkem bylo, celkově jsem za to dal zhruba 4000,- přesně jak píšeš, a nebo ti udělat do fabie, ale bez úložnýho prostoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy05 Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Super, hned jsem se byl podívat do roomstera, jak by to vypadalo Nechceš hodit nějaké rozměry? vydrží konstrukce nápor když vylízáš atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Copak vylízání (z auta), důležitý je aby to vydrželo jiný aktivity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elevisko Vloženo 29. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Doplňuji pár věcí. Takže rozměr je 185x100 šlo by to udělat i delší... A konstrukce vydrží opravdu hodně... Je to svařovaný z 15ky jackel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.