Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám problém s vnitřním větrákem, při přepnutí na čtvrtou rychlost se prostě vypne. Neřešil jste to již někdo? Hledal jsem na fóru, ale nic jsem nenašel. Sundal jsem kryt, kolečka i světlovod, spínací plošky vypadají v pořádku a čisté, dál jsem si to rozebírat zatím netroufnul. Na VAGu nic není... Díky za radu čím by to mohlo být...

Vloženo

Tohle je zvláštní, kdyby ti nešly ty nižší rychlosti, tak je to jasné - předřadné odpory, ale na čtyřku se to spíná napřímo. Jedině zkontolovat vedení a proměřit otočný spínač jestli ve čtvrté poloze opravdu spíná.

• o 2 týdny později...
  • o 10 měsíců později...
Vloženo

nazdar. pouzijem toto vlakno ked je ot o oventilatore. no ja mam pravdepodobne odpaleny ten odpor, konkretne mi nefunguje I. stupen. Chcem sa len spytat ked to rozoberiem ako zistim ktory je ot odpor pre ten I. stupen a ci to uz niekto menil, nejaky malinky navod a skusenosti by mi pomohli. dik

• o 3 roky později...
Vloženo

nazdar. pouzijem toto vlakno ked je ot o oventilatore. no ja mam pravdepodobne odpaleny ten odpor, konkretne mi nefunguje I. stupen. Chcem sa len spytat ked to rozoberiem ako zistim ktory je ot odpor pre ten I. stupen a ci to uz niekto menil, nejaky malinky navod a skusenosti by mi pomohli. dik

a bylo to tím odporem,mám stejný problém

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...