Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3853 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 724 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 251 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 640 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 699 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 493 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 488 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 673 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 542 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 450 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 501 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 468 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 741 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 493 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 498 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 412 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 463 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 705 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 496 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 469 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 457 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 622 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 461 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 717 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 635 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Všiml jsem si, že auto zdražilo o 90 000,- Kč. Navíc je tam jen parkování na dálku. A v Selection výbavě už nejde. 
    • Zdravím, chci se zeptat. Mám problém s dálkovými světly na mojí Fabii (1. gen, 1.2 HTP). při zapnutí dálkových světel (páčka od sebe) se nic nestane, ale při probliknutí (páčka k sobě) dálkové fungují. Po čem jít? Páčku jsem už zkoušel vyměnit, ale nepomohlo to. Najdu někde nějaké relé na spínání? Děkuji za odpovědi 
    • Koukám jako blázen. Moje auto zdražili o 90 tisíc Kč. a přibylo tam jen parkování na dálku.
    • Těžší znamená s těžším převodem. Na stejnou rychlost má nižší otáčky motoru. Škoda, že už nikde neuvádějí převodové poměry, nebo je někdo máte? Zajímavé by bylo porovnat i rozpětí převodovek v různých motorizacích.
    • Pokud chceš z plachtění podřadit tak je lepší ťuknout do brzdy a auto podřadí. Když podřadíš manuálně, tak to otáčky motoru vyžene nejdříve přidáním plynu (spálením paliva) a až potom zavře vstřikování. Ťuknutím do brzdy to motor roztočí od kol a zároveň malinko ubere kinetickou energii brzdama. Nebo přepnutím na jiný režim, než eko.
  • Vytvořit nový...