Přejít na obsah

Slevy pro členy klubu SKODAHOME

Kde všude můžete uplatnit členství v Klubu SKODAHOME???

23 témat v tomto fóru

1. Kartičky na slevy

• 4 odpovědi
    • 11.5k zobrazení
  2. BUTIK SKODAHOME.cz

• 2 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
  3. AUTO KELLY - sleva až 30%

• 0 odpovědí
    • 23.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 672 zobrazení
  4. OB autodíly s.r.o.

• 0 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
  5. Escape6 s.r.o.

• 1 odpověď
    • 3.8k zobrazení
  6. BOSS AUDIO SYSTEMS

• 1 odpověď
    • 4.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 435 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4k zobrazení
  7. Autodoktor

• 0 odpovědí
    • 88 zobrazení
  8. RAPID - AUTOHIFI

• 0 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 44 zobrazení
  9. OPRAVLAK.cz

• 0 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
  10. Skoda-Tuning.cz

• 0 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
  11. Autorádia s DVD

• 0 odpovědí
    • 845 zobrazení
  12. Old Style Shop

• 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 60 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 70 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 192 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Caute, nebol som tu uz vyse roka, no okolnosti ma donutili prist si po radu. Vyskocila mi kontrolka motora a diagnostika ukazala tieto dva kody P0684 a P20EE. Stretli ste sa s tym prosim, ze o co sa moze jednat?
    • Chystá se limitovaná edice Fabia 130
    • Je to veľká dilema. Ten olej🤣 v servise dali 5w30 tetaz som bol inde meniť olej v prevodovke. A tam povedali ze mam dávať urcite 0w20 a original filter. Tak som o tom čítal.  Vyšlo mi to tak  ze zrejme nemám OPF  takze správne mam dávať 5w30  Ale ked v servise tvrdili ze urcite 0w20 tak teraz mam dilemu.  Kde zistím ci mam ten filter alebo nie . Podľa ročníka 1/2018 zrejme nieje .
    • Ahoj, zdravím všechny, možná je to teď už úplný nesmysl, ale téměř mi to nedá spát. Oč jde? Pořídili jsem nový povoz 04/2025 výroba, edice 130 let. Na rovinu, byl tam tlak samozřejmě na co nejnižší cenu, původně byla myšlenka i bazarovka, nakonec akce 130 let přišla vhod. Každopádně nedostatečně jsem prozkoumal rozdíly základních LED a Matrixů, resp. zadních Full LED a možná i neposlouchal prodejce, ale s díky a ve shodě s prodejcem jsem nakonec odmítl LED Matrix packet (kdybych znal celý obsah paketu, těch 24k bych obětoval). Takže, jak zde padlo přirovnání „sociální světelná výbava”. No pozdě. K věci. S předními světly jsem, ve spojení s Light assist, naprosto v pohodě. Co mi drásá mé OCD (mám pocit, že to auto je prostě nekompletní) jsou právě zadní světla na kufru a zde zmíněné nesvícení/neblikání - prostě absolutní nevyužití potenciálu - na okrasu.  Zeptám se tedy neřešil někdo výměnu zadních světel za Full LED ideálně „ofiko” cestou? Je to úplný ekonomický nesmysl? 
    • Celkem dost. Já to na svém dělal chemií. Dva spreje od retechu po 300kč. Kdyby 5 hod práce i s demontáží sání. Nějaké těsnění, fridex. Kdybych počítal 500/hod jsem cca na půlce. Byla to sice piplačka, ale zas aspoň vím jak jsem si s tím pohrál. Teď mám od té doby najeto zhruba 50 tis a zatím žádný náznak cukání.
  • Vytvořit nový...