-
Aktuální příspěvky
-
Zdravím, povedlo se Vám to nějak vyřešit ? zlobí mě naprosto stejný scénář u stejného motoru ve fábce. Zkoušel jsem to stejné co Vy, plus jsem ještě přehodil čerpadlo, cívky, filtr paliva. četl jsem o špatném firmwaru ŘJ, a že by to mohlo způsobovat toto.
-
Nějaká témata o výměně oleje v DSG tady už jsou. Takže zamykám.
-
Zdravím, mám Superb 3, 206kW, rv 2021. Mám ho rok, zatím bez jakýchkoliv problémů. Dva dny zpátky mně v koloně vypnul motor - funkce start-stop a po opětovném nastartování se objevila hláška, že na start-stop se vyskytla závada, vzápětí lane assist nedostupný a hned na to motor max 4000 otáček. Zastavila jsem, vypnula motor, za pár vteřin zapnula a žádná chyba se nehlásila. Včera jsem s autem jezdila bez problémů a dnes se to opět objevilo. Nemohla jsem ale zastavit okamžitě a po cca 200 ujetých metrů jsem si všimla, že kontrolka teploty motoru je na max a vzápětí na mě auto začalo řvát, ať okamžitě zastavím. Zastavila jsem, vypnula motor, počkala asi minutu a znovu nastartovala. Opět bez problémů (teplota motoru normální), ale svítí kontrolka motoru (předpokládám, že kvůli té chybné hlášce přehřátí). Vypnula jsem start-stop a už se to neopakovalo, jen auto náhodně hází povolené rychlosti (od 20 do 80), naprosto nesmyslně a začala mně svítit kontrolka brzdového obložení (což může být správně, jen časová shoda dvou nesouvisejících věcí, ale já už ani nevím, co se děje :-D). Stalo se Vám to někomu? Může to být SW chyba? Jasně, že s tím zajedu do servisu, ale potřebuji uklidnit. Díky moc za reakce.
-
Od marekzerzan · Vloženo
Aktualne se s kufrem jen pretlacujeme uz se vubec nepohne. Je prosim pred vymenou nebo vyresenim nejaka moznost, aby to slo aspon lehko? Premyslim i nad vymenou za manualni otevirani 2x 14k za original, takovou nedulezitou vec u auta fakt nedam
-