Přejít na obsah

Baby SkodaHome

10 témat v tomto fóru

1. Máca má kluka 1 2

• 43 odpovědí
    • 34.1k zobrazení
  2. Standis tátou 1 2

• 37 odpovědí
    • 28.8k zobrazení
  3. Standis podruhé tátou

• 9 odpovědí
    • 13.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 12.5k zobrazení
  4. Amoghovic přírůstek :-)

• 9 odpovědí
    • 11.7k zobrazení
  5. Walda junior

• 5 odpovědí
    • 12.8k zobrazení
  6. Crake - podruhe tatou :o)))

• 4 odpovědi
    • 12k zobrazení
    • 44 odpovědí
    • 29.8k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 12.2k zobrazení
  7. Šmoula tatínkem

• 23 odpovědí
    • 15k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• iba to nedotiahli. Šroby postupne vypadli, až dnes som si to lepšie pozrel. Hlavne že som s tým bol naspäť v servise kde mi menili kolesa a povedali že "tyčky stabilizatora". Už sa mi to raz stalo na prednom kolese, ale tam som to zbadal hneď , asi po 1 km to ťukalo. Toto bolo na yadnom a nenapadne, zvuk sa mi zdal dokonca zpredu. Kurňa, išiel som 160 s povoleným kolesom.
    • No to si děláš srandu ne? Takhle to odjelo z pneuservisu? Mohl ses zabít...... 
    • chladiče si mal von a vyfúkal zozadu ? scaly po 200tis maju na sracku zabite chladice kde vecsinou nepreziju umytie z opacnej strany ... treba rozobrat vsetky tri chladice  a uvidis co tam je za bordel , tri kusy nove v rozumnej nahrade nestoja svet a myslim ze budes mat pokoj .... a pumpu ak su taketo veci davam vzdy bez clonky v nahrade ...    inak scaly co som tu kedysi postoval maju cez 700tis km a vcera som sedel v jednej OCTIII co jazdi menej a ma 610
    • Ahoj. Chci ae zeptat, kam dáváte, nebo jak a kde máte připojený hasící přístroj? Já ho dal do kufru na ty pouta, kde byla dřív lékárnička, a tu dal do síťky pod platem. Ale zdá se mi to takový nestabilní - padá na jednu stranu.   Pod sedadly to držet nebude - není tam nic, na co by se to dalo upevnit.   Kdepak ho máte vy, ať se můžu inspirovat 🙂
    • zacni poradnou diagnostikou...  
  • Vytvořit nový...