-
Aktuální příspěvky
-
Od Filip Lhoták · Vloženo
Ahoj autíčkáři, měl bych dotaz k mé octávce 2 rs tfsi motor bwa. Při stání v koloně nebo na místě na volnoběh (cca po 5-10 minutách) začne jít teplota nad 90 když se rozjedu začne zase padat na 90 a ustálí se na ní. Pod 90 nejde nikdy. Sahara se nespustí ale včera když sem vystoupil z auta teplota byla kolem 100 (po jízdě v koloně) najednou se spustila při zamčení vozu. Když pustím klimatizaci taky se ventilátory nerozjedou nebo je potřeba nechat klimatizaci běžet delší chvilku ? Koukal sem na schéma pojistek a před face lift by měl mít pojistku F54 na ventilátory ale tuhle pojistku tam nemám a zdířka je prázdná. Podle knihy co je v autě má být pozice prázdná a na ventilátory je F38 10A pojistka a ta je v pořádku. Než půjde auto do servisu čekám až na něj bude mít mechanik čas nenapadá někoho co je špatně ? děkuji -
Dobrý den. Nemáte někdo zkušenosti jak vyměnit neboli opravit světlo ten spodní led pásek na octavii 3? Nové světlo 24tisic a to je fakt dost. Děkuji za odpověďi
-
Od ExecutedDonut · Vloženo
Můžu nabídnout Brno, ochranu komponent v nové jednotce už máš vyřešenou? -
Zatím jsem nespozoroval chování, jako píšeš ty - pobláznění SW (budu to sledovat). Taky bych rád vynutil, aby auto plachtilo. (nevím, jestli se dá za jízdy třeba přepnout na N? 🙃). K plachtění mám pár postřehů z praxe (který kdesi zmiňoval i Vaculík): při vypnutém tempomatu (tj. auto nehledí na cestovní rychlost) - auto neplachtí, zařazuje rychlostní stupeň a dost možná tím nabíjí 48V akumulátor, když: se začnu blížit k pomaleji jedoucímu vozidlu (tedy reakce na radar - vozidla přede mnou) když někde jedu nad limit (ale nevypozoroval jsem v tomto chování vzor, možná je pouze vybitý 48V akumulátor) při zapnutém tempomatu si samozřejmě auto ještě hlídá, abych nejel moc nad limit, takže brzdí motorem/rekuperací do 48V akumulátoru
-
samozrejme , ak mas tazne logicky nemas kde oko vzadu zasrobovat kedze nemas vyztuhu naraznika ... auto kde ostalo oko aj tazne bola mozno Octavia 2 ine asi nie
-