-
Aktuální příspěvky
-
Mám RS TSI a dlouhodobě tankuju jen 100, výjimečně 98. Rozdíl nedovedu poznat, chci jen prodloužit životnost motoru (měním i častěji olej atp). Tankuju obvykle u OMV, využívám slevu 3Kč / litr díky aplikaci, případně ORLEN, kde je sleva 1Kč při platbě Tankartou. Spotřebu neřeším, mám celkově malý nájezd…
-
100bubu Kludne mam 1 ks origo.
-
1. Netuším, co je "koldovanie". 2. Ale vím, že téma s názvem "Osvětlení prostoru pro nohy" zde již dávno je. 3. LOCK.
-
ak by ste tlmiče vyhadzovali tak by som ich od vas kúpil za nejaku cenu 🍾. rad by som sa do vnutra pozrel.
-
Od samuel superb · Vloženo
Všetkým zdar! Trochu úvod do deja, som nový v oblasti VW Group a chcel som si dorobiť osvetlenie nôh do Octavie II (rok 2004 1.9tdi bkc sedan) pred FL. Kúpil som si VCDS, lampičky na osvetlenie nôh a pustil som sa do toho. Všetko som rozobral, SPRÁVNE zapojil (pin 7 na BSG jednotke), nakódoval, ale lampičky ani nebliknú. Skontroloval som to aj obyčajnou žiarovkou, nič. Podľa VCDS aj budíkov to svieti. Predsa po zakódovaní by to malo svietiť, nie? Alebo moja BSG jednotka (1K0 937 049N H34 S0803, 20-byte) to vôbec nepodporuje? Vo výbave mám xenóny, jednotka podporuje Coming/Leaving Home, ale s tým osvetlením nôh stále nič. Som ochotný ju vymeniť za 30-byte BSG (3C8 937 049E z UK passata) Čo by to obnášalo? Stačí ju len nakódovať, alebo je potrebné aj niečo prepojiť/zmeniť v zapojení? Prichádzam od sveta PSA.
-