-
Aktuální příspěvky
-
Od Petr Svetr · Vloženo
to je zajímavé, zajímavé by také bylo vědět, jak se zachová Columbus, nicméně kolik lidí jezdí tak, aby se mu při jízdě autem změnilo časové pásmo, to už je spíš na letadlo ... I když zažil jsem jako kdysi změnu času hodně blízko, když jsme s jeli s našima autem k Balatonu v roce 1979, kdy u nás byl zaveden letní čas, kdežto v té době letní čas ještě v Maďarsku neměli, nicméně infotainment našeho Trabanta neměl hodiny, ale taťka ocenil funkci hodinek Poběda, které měly funkci pro změnu časového pásma. -
Vkládám sem, ať nezakládám nové téma. Na propagačních fotkách jsem objevil i tuto, na které je prostor vedle zadních (ve verzi MC) opatřen zakrytím plastu. Viděl jste to někdo v reálu? Já se na to těšil u nového auta, ale jaksi nic 🤭. Bylo by to určitě fajn pro krajní sedící 😉.
-
Fakt to nikdo neviděl a nedělal? Vím, že jsou dovolená atp., ale třeba, co... Díky!
-
› Estonská dvojice Robert Virves/Jakko Viilo, jedoucí s vozem Škoda Fabia RS Rally2 týmu Toksport WRT v kategorii WRC2, dominovala osmému podniku FIA Mistrovství světa v rally.› Finské posádky Škoda Mikko Heikkilä/Kristian Temonen (TGS Worldwide) a Lauri Joona/Samu Vaaleri (MS Munaretto) také získaly body do kategorie WRC2.› Bývalý jezdec Škoda Fabia RS Rally2 Oliver Solberg zaznamenává své první celkové vítězství v kategorii WRC. Škoda Fabia RS Rally2 Jak se dalo očekávat, Estonskou rally ovládly posádky ze severských zemí. V kategorii WRC2 obsadili prvních šest míst jezdci z Estonska a Finska. Vítězství si odnesli Robert Virves a jeho spolujezdec Jakko Viilo. […] Článek Robert Virves s vozem Škoda Fabia RS Rally2 Estonskou rally v kategorii WRC2 se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
-
Ahojte kúpil som S3 MY2021 s Amundsenom v exekutiv výbave mám problém so stanim sa hlavným užívateľom aj keď mám registrovaný účet v aute po naštartovaní ma aj rádio vyzýva stať sa h užívateľom ale pri kliknutí mi napíše registrácia zlyhala, škoda app píše že auto nieje registrované aj keď balíček služieb som dal objednať v dokončení mi vždy píše doplniť hlavného užívateľa, nemám ani mechaniku v priehradke že by som skúsil aktualizovať, cez infotainment mi neponúka nič, podstatné je ale že auto je dovoz Taliansko pýtal som sa v Secu v autorizaku na to tvrdili mi že môžu prehrať respektíve skúsiť prehrať SW ale že stalo sa im že ani po prehrati niekoľko krát sa im nepodarilo rozbehať škoda connect, v režime applecar mám v oznamovej lište 3 upozornenia o skončení služieb od škodovky vyskúšal som aj reset tovarnych nastavení bez zmeny vždy registrácia zlyhala aj keď to točí minútu... Nejaké rady? Tiež mi nejde ani škoda shop v rádiu načítať kvázi akékoľvek služby ako keby nefungovali len synchronizácia s účtom škoda to funguje normálne ale čokoľvek iné nie
-