Přejít na obsah

Novinky na VW-Scene.cz, VW Club - Volkswagen Klub

816 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 787 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 101 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 667 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 859 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 92 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 824 zobrazení
  1. Anderson Q7 V12 TDI

• 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 112 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 784 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 725 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 780 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 607 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 861 zobrazení
  2. Nový SEAT Tarraco

• 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
  3. Audi Q3

• 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 804 zobrazení
  4. Audi RS 5 Sportback

• 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 776 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 885 zobrazení
  5. H&R Passat Project

• 0 odpovědí
    • 805 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 636 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Vieš aj aký presný model to bol ? Otázka je potom či ten set čo som postol v predchádzajúcom príspevku je v pohode. 
    • jj. dovolím si nakopírovat odpověď Škodovky na můj dotaz ohledně zaříznutí portálu škoda-connect:   Společnost Škoda Auto se po pečlivém zvážení rozhodla ukončit provoz portálu Škoda Connect. Toto rozhodnutí nebylo snadné a zvažovali jsme všechny dostupné možnosti. Důvody ukončení portálu Škoda Connect: •    Vývoj technologií: Technologie se neustále vyvíjí a my chceme našim zákazníkům nabídnout ty nejlepší a nejmodernější služby. Zaměřujeme se proto na vývoj nových digitálních řešení, která budou lépe vyhovovat Vašim potřebám. •    Nízká míra využití: Bohužel portál Škoda Connect nevyužívalo tolik uživatelů, kolik jsme očekávali. Chápeme, že toto rozhodnutí může pro Vás znamenat jisté komplikace. Proto se Vám za případné nepříjemnosti omlouváme. Dále děkujeme za zájem o funkci Export jízdních dat v aplikaci MyŠkoda. Přestože tato funkce není v současné době dostupná z důvodu nízkého využívání v minulosti, chápeme, že je pro Vás tato funkce důležitá. Aktivně zkoumáme možnosti jejího zavedení v budoucnu.   Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a pomáhá nám zlepšovat naše služby. Pokud se nám podaří tuto funkci implementovat, podrobnosti najdete v poznámkách k vydání nových verzí aplikace MyŠkoda v příslušném obchodě s aplikacemi.   Po přečtení jsem si říkal, že na té infolince asi hulí "hustej matroš" a dost mne nadzvedla že židle - mají to naprogramované, funguje to, tak kdyby to nechali dále běžet, tak by to asi nějaké extra náklady negenerovalo. Na druhou stranu dokážu pochopit, že většina lidí chce dnes mít na všechno "apku" v mobilu bez ohledu na to, jak nekomfortní to je a nějaký přístup přes web, nedejbože nějaká práce s csv je jim ukradnutá.   Stejné to je se zasíláním cílů do navigace - v dobe funkčnosti connect portálu sedím u počítače, před odchodem z kanclu si pošlu do navigace cíl, pohodlně na klávesnici počítače a velkém monitoru. Nyní vezmu mobil a ťukám to na displayi. Taky to jde, ale proboha proč tak nekomfortně... Bohužel můžeme tak maximálně nadávat zde na fóru a to je tak vše, co s tím můžeme dělat 😁
    • Řešil jsem stejnej problém, tak jsem to rozdělal a u toho tisicíhranu byl prasklej plast okolo toho kovovýho středu , takže byl špatnej přítlak. Vyměněno a stírá bez problémů. 
    • nezobrazuje to ani jednu fotku. priamo V178 nie je v schemach uvedene, aspon nie podla vyhladavania. jedine ak si to skusis najst podla nazvu    
    • Taky mě to naštvalo. CSV jsem používal, bylo to fajn. 
  • Vytvořit nový...