Přejít na obsah

Novinky na VW-Scene.cz, VW Club - Volkswagen Klub

816 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
  1. Volkswagen Golf24

• 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  2. VW Classical Bus

• 0 odpovědí
    • 637 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 734 zobrazení
  3. VW Touareg R-Line

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 455 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
  4. Abt R8 GT S Spyder

• 0 odpovědí
    • 997 zobrazení
  5. Audi R8 GT Spyder

• 0 odpovědí
    • 733 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 217 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 910 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 915 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 871 zobrazení
  6. VW Golf R Cabriolet

• 0 odpovědí
    • 795 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 824 zobrazení
  7. SEAT – Orchestr v pohybu

• 0 odpovědí
    • 758 zobrazení
  8. Volkswagen Arteon

• 0 odpovědí
    • 921 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 633 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 969 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 987 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 685 zobrazení
  9. VW Tex Italdesign

• 0 odpovědí
    • 873 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj všichni, Potřeboval bych pomoc. nejdriv mi prestali jit blinkry a neco zajiskrilo. Po prijezdu jsem zjistil ze byl vyhoreli spinac varovek(asi). Ten jsem vymenil a s tim i pojistku na blinkry, protoze jsem ji nasel spalenou. (Varovky uz funguji normalne) ale kdyz tam vlozim tu pojistku, tak auto zacne blikat levym blinkrem i v neutralni poloze, pri zapnuti packy dolu, stale blika vlevo a pri pacce nahoru zacnou blikat vsechny blinkry.(jak varovky) myslel jsem si, ze je to packou , ale dal jsem novou a stale stejny problem. Uz si opravdu nevim rady, koukal jsem i na komfortku, ktera z nejakeho duvodu neukazala komunikaci na diagnostice, vypada jak nova, nikde zadne znamky spaleni, ani vody, nic… prepajel jsem i par kabelu ktere byli zoxydovane a rozpadli se mi v ruce. Bez vysledku. Uz z toho zacinam mit deprese a premyslim nad bud ráží 9mm, nebo xanaxem. Prosim pomoc.
    • EU nepovolí, naopak utahuje šrouby. Chce zákaz nákupu spalovacích aut pro firmy a autopůjčovny už za cca 4 roky, tj. 6 roků před doposud schváleným "nepřímým zákazem" nových spalovacích motorů a aut, o kterém politikové tvrdí, že žádný zákaz to není, ovšem většina lidí co ještě neztratili poslední zbytky zdravého rozumu, si o tom myslí své. EK novinářům  potvrdila, že toto opatření (nařízení), nebo si to pojmenujte jak chcete připravuje, otázka je, jestli ji to státy EU vůbec schválí, ale nedivil bych se moc, kdyby k tomu schválení nakonec došlo....    https://www.autoforum.cz/predstaveni/eu-neubere-prave-naopak-chce-rychly-zakaz-spalovacich-aut-pro-firemni-autoparky-a-autopujcovny/
    • Textil (podla vybavy a sedaciek aj koza) znamena zvycajne airbag. Plast je bez airbagu   Napriklad S3  
    • Super, moc díky za informaci 😉
    • Nevim na 100%, ale myslim, ze kdyz sklopim sedacku, tak textil zustava na svem miste jako sloupek. Nejsem ted tyden u auta, ale pak mohu doplnit.
  • Vytvořit nový...