Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Hmm, mě taky celkově km nesedí.  Za mě je to aplikace k ničemu. Letos mi končí předplatné tak už to nejspíš prodlužovat nebudu.  
    • Ano nálepka tam je. Jen mě překvapilo kolik.   Zatím jsem vše foukal na 2.2-2.4. . Proto ten dotaz. Prostě my to přijde jako hodně a auto je pocitově tvrdé. 
    • Ano, je to DKZA. Díky za postřehy. 
    • To, že odkedy máme novú aplikáciu Škoda Connect, prišli sme o štatistiku jednotlivých jázd, sú tam len dáta len za rok/mesiac/týždeň/deň, už vieme. Zaujímavé je ale to, že keď som sa pozrel na jednotlivé mesiace a dni podrobnejšie, tak som zistil, že aj import starých dát spravili na "Renaulta". Napríklad ja som prevzal nové auto koncom mája 2022 a nakoľko mám evidenciu tankovaní, viem, že ku dňu 24. 6. 2022 som mal najazdených rovných 1000 km (1006 km podľa odometra). Aplikácia oproti tomu ukazuje k danému dátumu nájazd 4345 km, pričom len za 3 dni od 3-5. 6. 2022 aplikácia eviduje nájazd 2965 km. Netvrdím, že sa na aute nedá toľko spraviť, ale z tých troch dní auto auto jeden deň stálo v garáži a za zvyšné dva dni najazdilo okolo 150 km. Samozrejme keď nesedí pár dní, potom asi bude tých chýb viac. Zatiaľ som sa nepustil do podrobnejšieho analyzovania, ale pozrel som sa na súčet jednotlivých mesiacov/rokov a vychádza mi celkovo 35.902 km, pričom auto má najazdené viac ako 37.205 km. To znamená, že ak sú niekde navyše evidované tisíce kilometrov, inde musia chýbať, keď na konci je súčet kilometrov nižší, než celkový reálny nájazd. Prosím, pozrite sa do Vašej aplikácie a prekontrolujte si tie čísla. Ja som výkyv v nájazde zistil najrýchlejšie podľa ceny za PHM, za uvedený mesiac tam svietilo 565 €, za čo by som cestu do Madridu a späť.
    • A jaký tlak předpisuje výrobce auta? Na víčku nádrže už není nálepka s tabulkou?
  • Vytvořit nový...