Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Bude to řešit SW, který ale momentálně vyvíjejí.
    • Díky ti za info,pokud tomu dobře rozumím tak je to ten motorek na pravé straně z boku za schánkou spolujezdce?Pokud zmáčknu tlačítko na climatronicu tak motorek normálně funguje a naklápí,jedině že by dělal ještě jinou operaci a ovládal ještě jinou klapku co má vliv na rychlost auta,nebo nefungují koncové polohy,,,,nemáš stím zkušenost?Díky
    • Dobrý den,   Děkuji za příspěvek.   Já prostě nevím čím to je. Před tímto modelem jsem měl 3 roky Škoda KaroQ 2020 - style kde jsem se sedačkami byl naprosto spokojený.  Doufám že si "zvyknu" jinak teda nevím co budu dělat 🙂  
    • Tak se opet hlasim.. po 14 dnech AS zjistil že jsou povolené svicky😀a ze je po problemu,tak tomu za prve neverim a za druhe taky ne,protoze mi po tydnu volal(respektive ja jemu )ze uz jede suto na dilnu a budou se kontrolovat svicky a vstriky..a az po dalsim tydnu mi zavola tuhle hloupost..jedine pozitivum je,ze ikdyz uz je auto cca tyden po zaruce,zakazku nechaji otevrenou ,kdyby se to po par dnech stalo znova a mohlo to jit jeste na zaruku..
    • Kamiq po FL, vyroben na začátku 2024 (předváděcí vůz, v provozu od února) a virtuální pedál má aktivní. Zakoupeno v říjnu, prodejce jej asi předtím nedeaktivoval, nevím. Ale funguje bez problémů. Doplněno: právě dnes vyšla svolávačka na SW update, který by měl pedál upravit/povolit.
  • Vytvořit nový...