Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Motor 2.0 TSI

1. Zahájeno uživatelem Hynek 222,

Dobrý den, mám utržené držáky na bloku motoru 2.0 TSI Superb . Prosím o radu

• 1 odpověď
    • 191 zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem janjilek,

Zdravím ,mám dotaz ohledně dlouhého startu za studena,startér točí cca 5 vteřin než motor naskočí,za tepla je to lepší ,zhruba 1-2 vteřiny. servisem bylo vyměněno : čerpadlo v nádrži,palivový filtr,svíčky,diagnostika ukazuje za tlakovým ventilem tlak jaký má být...jinak kromě chyby katalyzátoru ( AUTO JEZDÍ NA LPG) nevyskakuje žádná chyba..motor 147 kw,dále bylo zkontrolováno odvětrání klikové hřídele,škrtící klapka..do nádrže byla použita čistící kapalina na pročištění palivového systému a vstřiků.Může ještě prosím někdo poradit co ještě zkontrolovat? Děkuji

• 1 odpověď
    • 4,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Slavomil Nosko,

Ahojte pani, Chystam sa kupit Superb s tymto motorom, kedze mi to pride rozumny kompromis medzi 1.8 TSI a 3.6 TFSI. Mate to niekto, a viete zazdielat realne skusenosti ako dlhodoba spotreba, caste poruchy a na co si treba dat pozor ? Vdaka

• Pozitivní
    • 41 odpovědí
    • 77,6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Badej,

Welcome ! At the beginning I am sorry in English and with errors. After two years of fighting (with breaks) I decided to ask at the source :). Skoda Superb 2.0 TSI with DSG. From two years, from time to time Chceck Engine control appears with error P0171. In addition to the appearance of the light itself, the car behaves completely normally. Therefore, I want to sell the car. I decided to remove the "failure", unfortunately it did not turn out to be easy. During this time I have already replaced: - Lambda probe - Spark plugs - Fuel filter - Engine odor (crankcase breather) - Fuel tank vent valve - I have al…

• 8 odpovědí
    • 18,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Balyd,

Dobrý den, už dva týdny mám auto v servisu, aby mi vyřešili, z jakého důvodu mi svítí kontrolka motoru. Dneska jsem se dozvěděl, že v prvním válci chybí tlak a při startu za studena se chová takto (viz video). Servisák sám neví, co by mohl být za problém. Cívky fungují, svíčky taky, klapky vyčistili. Obracím se na Vás jestli by někoho nenapadlo nebo se nesetkal s tímto problémem. Díky VID_20190130_162008.avi

• 12 odpovědí
    • 8,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Josef Marcik,

Dobrý den, prosím o radu. Mám nově jetého Superba II 2.0 TSI. Všiml jsem si, že při sundání nohy z plynu začne něco vydávat zvuk. Zvuk to má jako pastorek u silničního kola. Nevíte co by to mohlo být? Předchozí majitel tvrdí, že s tím v servisu byl, ale nic nenašli, že tam bude něco rezonovat. Na volnoběh to neděla, jen když se rozjedu a sundám nohu z plynu. Díky za rady.

• 3 odpovědi
    • 4,8tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Vratas,

Není tu žádné téma, tak jsem se rozhodl tu aspoň jedno založit a rovnou se čiště dotázat nebo spíš spekulovat, co vedlo Škodu (VW) k tomu, že je tento motor a vlastně i vozidlo "diskriminováno" použitím pouze DSG převodovky a absence manuálu. Pochopím DSG jako jedinnou možnost u motorů 3.6 a víc, kde je automat vhodnější kvůli "šetření" motoru a blbuvzornosti některých řidičů, co neumějí řadit, natož jezdit. Když se podívám na Passat nebo Passat CC a srovnám to se Supem, tak u 2.0 TSI je možnost manuálu samozřejmosti. Chápu, že Škoda je v pořadí výhod, kombinaci a schválení novinek ve VW Group až jako poslední a nikdy nemůže být Škoda něčím víc než VW, ale až takhle??…

• Pozitivní
    • 20 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.