-
Aktuální příspěvky
-
Dobrý den mám podobný problém u fabie 1 1.2 HTP 40kw awy baterií dobiju nabíječku dám do auta dám první polohu baterka svítí nastartuju baterie zhasne nechám auto běžet pak vyjedu jedu cca 3km zastavím skopce a auto cotva nastartuje můžete mi prosím poradit a omlouvám se že jsem dávám něco co už se třeba řešilo předem děkuji za odpověď
-
Dobrý den mám podobný problém u fabie 1 1.2 HTP 40kw awy baterií dobiju nabíječku dám do auta dám první polohu baterka svítí nastartuju baterie zhasne nechám auto běžet pak vyjedu jedu cca 3km zastavím skopce a auto cotva nastartuje můžete mi prosím poradit a omlouvám se že jsem dávám něco co už se třeba řešilo předem děkuji za odpověď
-
Po 6200km som dolial 1 liter oleja, uvidime ci sa to ustali, mam vsak pochybnosť ze bol olej na maxime pri preberaní vozidla a nepredpokladám zeby skoda v ramci šetrenia davala co len deci navyše 😅
-
Nazdar, robi mi to iste cize bude to vlastnosť týchto motorov podla mna. Tiez dakedy puká ten katalyzátor spod auta cize podla mna neni co riesit.
-
V obou případech postupně ztrácely kapacitu. Obě se měnily spíš pro jistotu, protože při startu už neměly moc sílu otočit motorem. Obě byly v naftě. Mít TSi tak možná ještě fungujou.
-