Ja som to tiez kedysi chcel, ale ked som uz kameru nainstaloval, tak som zistil, ze mi je to vlastne k nicomu. USB som chcel len kvoli kamere ale ta je uz napajana od poistiek priamo, konkretne tak, aby sa vypinala pri vypnutom motore. Takze je zbytocne sa tam hrabat, lebo pochybujem ze cez usb v zrkadle budes este nieco ine napajat.
Ty si to mozes zapojit priamo od poistiek tak, ze to bude napajane neustale, ked chces mat parking mod. Treba ale pocitat s tym, ze dlhsie nez ako par dni baterka nevydrzi. Mam viofo, tam k tomu davaju taku blbost, kde si nastavis pri akom poklese napatia sa ti kamera potom vypne, aby ti nevydralo bateriu uplne. Alebo si dokupis este externu bateriu, ale to predlzi tiez len o par dni. Ak jazdis denne, tak by to nemal byt taky problem.
Ja by som este k mojmu problemiku dodal ze na tom svetle kde mi permanentne hlasi chybu po studenom starte mam problem aj s led pasikom ze uz slabsie svieti ale len spodny pas.
Je to samozřejmě čistě tvá věc, jak se k tomu postavíš, ale udělat jednu fotku nebo dvousekundové video, jak za jízdy kape voda opravdu není neřešitělný problém i pokud jsi v autě zcela sám. Pokud nemáš nějakou nejlevnější verzi bez výbavy, tak auto i bez tvého zásahu do řízení díky lane a front assist za tu jednu sekundu zcela jistě do ničeho nenarazí ani nesjede mimo silnici. Je to asi stená úroveň nepozornosti, jako když člověk ladí rádio. Nemluvě o tom, že pokud to kape, tak to to bude kapat i když okamžitě zastavíš.
Zdravím chtěl jsem se zeptat chci koupit kola rozměry 6,5x16 5x112 ET48 budou mi sedět na trojkovou ovci?https://alu-kola.heureka.cz/mam-w4-6_5x16-5x112-et48-black/#prehled/