Ano plno vozidel dovozových u u nás fábie a roomster mají vypínač na denní svícení u pojistek ( celkové vypnutí podle státu ) . U ,mého dovozu Rakousko nebyl vypínač je tam jen díra . Dojel jsem do škoda servisu oni mi tam dali relé do pojistek zapojili a vše funguje super za 600kč za 1 hod odjížděl ale to byli ještě jiný ceny . .Zapnu klíček svítím zapnu světla automaticky se denní světla odpojí. Už to mám 8 let a stále super.
Tak jasně, nějak se to zdůvodnit musí, to je jak oslavný článek přesvědčující, že elektromobil je lepší než spalovák 😇. Každý si tam najde to svoje, já tam vidím to, že když budu chtít na dálnici rychle dobít na následujících 100 km, bude 175 kw nabíjení rychlejší, než 135 kw, až pokud bych dobíjel do "plna", tedy do 70, nebo 80 %, tak ta 135 kw vyjde dokonce a pár sekund rychleji. Prostě koncernu vypadl dodavatel baterií, tak se musí změna nějak pozitivně marketingově vysvětlit 😁. Ono ale stejně naštěstí u domácího AC dobíjení jsou si všichni rovni ...
Octavia 2 před facelift 2008 xenony.Po výměně klasických předních obrysových žárovek za led svítila pouze pravá a psalo chybu u levé tak jsem zajel levou vyměnit tam kde jsem je koupil pořád stejný problém, tak jsem se nasral a vrátil tam původní ale teď už nesvítí ani jedna v žádné pozici přepínače světel ani když je klíček zapnutý nebo vypnutý. Nevíte kde by mohl být problém?
Mne to k tomu huci jeste mezi 90-100kmh pri jemnem plynu l. Slysim hluk zezadu. Mozna diferak? Auto je Kodiaq 2.0 TSI 132kw 4x4 DQ500 2017 najeto 105 tisic…