-
Aktuální příspěvky
-
Ahojte. Poprosim o radu. Mám karog 1,5 tak 2021. To že mi nevypina start stop mi nevadí. Ale vadí mi že mi pravidelne vypisuje porucha núdzového SOS volania. Po čítaní na fóre som sa rozhodol že nabijem batériu. Po nabití všetko fungovalo ako má. Start stop funguje , SOS tiež , svieti zelená. Po dvoch dňoch zasa to isté. Vysvieti porucha SOS a nejde štart stop. Pritom sa na aute jazdí 3x do týždňa. Bol som v autorizovaku samozrejme porucha sa neprejavila. Iba sporadické poruchy. Chcem sa opýtať skúsenejších: 1/ môže byť už chytena batéria? Je to EFB má iba 4 roky. ( Na oktavke som menil baterku po 10 rokoch) 2/ môže sa jednat o poruchu dobijania? Ale kontrolka dobíjania nesvieti. Trocha som čítal o inteligentnom dobíjaní v nových automobiloch. Je to dosť komplikované. Môže to byť kvôli emisiám? Ďakujem za vaše postrehy. Pekný večer
-
Je to starší téma ale pro lidi co mají stále problémy s infotaimentem u starších modelů (2020-2022) ( sekání, restarty apod) zkoušeli jste, krom aktualizaci, v ramci záruky nechat vyměnit MIB jednotku za novější verzi? Revize C a výše ....protože většinou verze A a B mají starší procesory apod a i když je tam aktuální software, prostě to nedávají.
-
Od Petr Svetr · Vloženo
asi nějaký problém, proto nabídka stažena z Ali pro poslání do ČR a ano, už chce pěkně mastné poštovné -
Od Deliberator · Vloženo
@Petr Svetr takze zadna posta zdarma, Turek si rekl o 500kc postu. Dohromady teda 1246kc. nicmene objednano
-