-
Aktuální příspěvky
-
@suri. no právě té generálky se obávám, protože si teď nemůžu zrovna dovolit vypláznout víc jak 25k:D ale holt nic jiného nejspíš nezbyde
-
@Alda_cz V normě mi to úplně nepřijde no, ale taky mě napadlo jestli s tim nema neco spolecneho i chil ktery jsem nechaval delat, ale nebylo to od zadneho Franty z horni dolni ale u certifikovane firmy. Tak me napadlo jestli zpatky neprehrat puvodni soft. Kazdopadne v pondeli se mi na to mrkne mechanik a uvidí se no.. Pánovi jsem psal email ve vší slušnosti tak uvidím jak se k tomu postaví..
-
Zdravím chtěl bych se optat mám škodu octavii 1 1.9tdi a pří zahřátí na neutral začne strašně házet a už fakt nevím, když jsem to napíchl tak to žadnou chybu nenapsalo.tak bych potřeboval pomoc jestli někdo neví čím to je
-
Od VeteranChild · Vloženo
Jelikož tohle není inzertní server, téma zamykám. Případnou komunikaci ohledně prodeje prosím řešte třeba přes SZ. -
Od VeteranChild · Vloženo
Téma jsem přejmenoval, aby byl název trochu víc vypovídající. "Prosím pomoc" nikomu moc neřekne. Chtělo by to aspoň video, když to ten zvuk dělá. Takhle podle popisu pravděpodobně nikdo neporadí.
-