Elektrika
3 361 témat v tomto fóru
-
A další bombónek si na mě připravila moje Octa. Dálkovkou odemknu auto, otevřu dveře a někdy, ještě než stačím strčit klíč do zapalování (jindy je to po delší době) mi centrál sám zamkne, i když mám otevřené dveře u řidiče. Zamkne všechny zámky kromě otevřených dveří. Poraďte mi někdo, kdo jste se s tím už setkal. Díky. Octa 2,0 benzin, r.v. 2001
-
- 15 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
-
-
-
kokta rok vyroby 2000, dnes rano se mi stala zajimava vec, mam central, dioda ve dverich i na radiu blikala, ale auto se otevrit nechtelo, proste nereagovalo. dioda na klicku blikala, takze baterie v klicku dobra. baterie v aute taky dobra. kdyz uz jsem to zkousel po nekolikate, rozblikaly se vsechny blinkry, ale auto nervalo. proste jako by se zapl alarm, ale bez zvuku. zamky ve dverich nemam, jen v kufru. tak jsem si otevrel kufr, tim se mi otevrely i ostatni zamky, auto porad blikalo. na klicich jsem opet zmackl odemceni, blikani prestalo. vlezl jsem do auta. ale nedalo mi to, zase jsem vylezl, zamkl, odemkl, zamkl, odemkl, ted uz vse v poradku... nevenoval jsem tomu …
-
- 2 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
ahoj, mam 1,6 74 98 limu a po delsim odpojeni baterie nejde meta alarm, navic po oprave predni casti auta zacal svitit airbag na palubce, mate nekdo zkusenosti s tim jak nastavit metu? - ve Skodovce rikali ze to je italskej vyrobek a ze s tim nemaj nic spolecnyho, ze to nedovedou znovu nastavit... druhej problem je airbag u ridice, pokud vim, tak predtim vylitlej nikdy nebyl, pred bourackou nesvitil ani po bouracce, byl deformovanej nosnik vepredu, ale pytel nevysel, nevim jestli to tedy bylo na hrane nebo se neco "pokazilo", kazdopadne po srovnani u karosare zacal svitit, tak jedine ze by vylit jemu pri rovnani a nasoukal by ho potajnu zpatky, ale to by se mu asi snad n…
-
Koupil jsem octavii combi model 2003, TDi, 81 kw. Oproti starší verzi je na panelu velký počítač na kterém je vidět i co se děje na rádiu. Bohužel povídá německy. Lze tam dostat čeština ? Přepálit software a pod. ?
-
- 13 odpovědí
- 17,4tis zobrazení
-
-
Zdravim vsechny, delal jsem si modre podsviceni interieru a tak doslo i na pristrojovku. Jenze tam jsem narazil na mnozstvi diod, ktere jsem ale "presvitil" modrymi. Takze pohoda. Bohuzel jsem se nedostal pod rucicky otackomeru, rychlomeru, teploty a paliva. Urcite jsou pod nimi take diodky. Ale jak se dostanu pod rucicky? Daji se nejak stahnout? Vypacit? Jak na to? Obavam se, ze kdyz je budu vytahovat, tak pri montazi rozhodim presnost ukazovani nespravnym ulozenim. Mate s tim nekdo zkusenosti?
-
- 3 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
Dával se do starých typů palubních desek někdy climatronic???
-
- 9 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
menil jsem stary predni lampy za ciry s mlhovkou, kabel ma tri koncovky, jedna jde do blinkru, ta je stejna, jedna vubec nevim kam a jedna do svetla, prepojeni sem tu nekde videl, ted sehnat ty svorkovnice, nema nekdo, neproda? ve skodovce sou dost drahy... cili 1/ kam jde ten treti kabel? 2/ kde sehnat svorkovnice 3/ nahodou kam prijde teplomer ze staryho narazniku na novym? nic jsem nenasel
-
- 6 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, po umytí motoru se zřejmě dostala voda do alarmu, nebo řídící jednotky. Při použití DO blinkry zablikají, ale alarm nepípne a dveře se nezamknou. Místo pípnutí se ozve jen cvaknutí, nebo zkreslený zvuk sirény, snahu to má, ale tím to končí. Po umytí jsem motor vyfoukal vzduchem, ale asi málo. Klíčem centrál funguje. Prosím poraďte. Díky.
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahojte, mam octaviu 2001 a mam problem so smerovkovym modulom. V nepravidelnych opakovaniach a zatial z nezistenych pricin mi cvaka relatko v smerovkovom module (kde je vystrazny trojuholnik), ale pri tom nezopne svetlo, ani kontrolku na budikoch. Ak pouzijem smerovkovu packu alebo stlacim vystrazny trojuholnik, tak to funguje bezproblemov a svetla blikaju... Zatial som skusil vymenit tento modul za novy, ale robi to tiez . Je to naozaj strasne, ked to zacne cvakat, tak to niekedy neprestane pocas celej cesty, niekedy to cvakne len par krat, su dni, kedy to necvaka vobec, nedokazem prist na najku suvislost a pod...je to take, ze cvak,..,cvakcvak,cvak,cvakcvakcvak,cv…
-
- 4 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
-
Čus, mám lama dotaz, svítěj vám Xenony i když nemáte klíček v zapalování? dik.
-
- 5 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-