Přejít na obsah

Elektrika

3366 témat v tomto fóru

1. mikrospínač L dveří

• 7 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  2. Dorobenie ASR, ESP 1 2

• 27 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  3. Jak dodělat DO?

• 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
  4. Samozamykání

• 15 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  5. co s metou a airbagem

• 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 16.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  6. facelift svorkovnice

• 6 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  7. Baterie

• 4 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
  8. Alarm + centrál

• 1 odpověď
    • 2.5k zobrazení
  9. smerovkovy modul

• 4 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• To se mi moc nezdá. CNG s benzínem střídám pravidelně poslední 3 roky a nic se nikdy nedělo... Myslím, že po 210k km už je většina těchto sond na výměnu, je tam ještě původní.
    • V pořádku určitě není, že píšeš o DSG v OIII v sekci Superb II, navíc v motoru 2.0 TSI. Mně tedy nepřijde, že převodovka je motor... LOCK.
    • Jsem mel ten motor v Kodiaqu, a bylo tam to stejni. Je to vsechno normalni. Kdyz pustis pedal plynu, auto automaticky jede na jednicce a nemeni v podstate samo rychlostni stupne, kdyz nepridas plynu, krome takovych situaci jak jezda s kopce atd. Jen kdyz das vice plynu, prevodovka zaradi dvojku a dalsi stupne.
    • Dobrý den,  Chtěl bych se zeptat. Když mám octavia 3 2.0tsi 140kw a mám zde převodovku dq381. Tak když pustím brzdový pedál, tak se auto rozjede bez skubnuti a pak když přidám trochu plynu také preradi bez skubnuti.  Je to takto v pořádku nebo by to mělo samo zařadit dvojku bez plynu? 
    • Ahoj všem,  obracím se s dotazem - dnes se mi na autě rozsvítila kontrolka motoru. Když jsem se vecpal na diagnostiku do Škodovky, načetli chybu P22A100 viz fotka. Nemá s tím, prosím, někdo zkušenosti? Podotýkám, že NOx senzor číslo 1 je už vyměněn. Nevím, zda toto znamená, že umřel ten druhý, který tam je? Nicméně, auto je 06/2018 a už má svých 205tis km 😛
  • Vytvořit nový...