Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• › Mistrovství světa v ledním hokeji žen, pořádané Mezinárodní federací ledního hokeje (IIHF), se koná od 9. do 20. dubna a poprvé se uskuteční v České republice› Škoda Auto jako oficiální partner poskytne pořadatelům 36 plug-in hybridních a plně elektrických vozů Škoda› Komunikace šampionátu využívá komiksovou hokejovou superhrdinku, pojmenovanou fanoušky Tori› V hokejovém duchu se ponese i expozice značky Škoda na souběžně probíhajícím pražském festivalu pro příznivce komiksů Comic-Con MS v ledním hokeji žen 2025 V České republice se od 9. do 20. dubna uskuteční 24. mistrovství světa v ledním hokeji žen. Škoda Auto se k této mezinárodní sportovní akci připojuje jako oficiální partner. Pořadatelům poskytne flotilu 36 vozů a fanouškům nabídne během zápasů českého […] Článek Škoda Auto oficiálním partnerem Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji žen 2025 se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Oni ty adaptery jsou vcelku všechny na jedno kopyto. Běží na androidu, takže všechny makají stejně. Buď dobře nebo špatně, jde o to jak jsou dobře osazený. Ale mám dojem že v tomhle je Čína celkem spolehlivá.
    • Jojo, tohle je všechno jasný. Nejdůležitěší zásada - neztrácet kinetickou energii, tj. zbytečně se nezastavovat a zbytečně se nerozjíždět + u aut předchozích generací platilo, že brzdění motorem je vždy lepší než volnoběh, protože volnoběh taky něco polyká.    U těch m-Hev je to ale teď s bržděním motorem a volnoběhem úplně jinak. Motor je schopný i během plachtění vypínat a při brždění motorem spíš dochází k nabíjení reverzibilního 48V akumulátoru, jež do nějakého krouťáku dovede motoru pomáhat se zrychlením a zároveň jej nahazuje při Start & Stop. Tedy toliko teorie. V praxi mi ale přijde, že auto hlásí volnoběh, ale na otáčkoměru není ručička na nule, tj. motor stále běží. Olej je na 100 stupních, takže kvůli tomu, že je motor studený to není. Na druhou stranu to neukazuje žádnou okamžitou spotřebu. No, budu to muset ještě víc sledovat.
    • ideální na rozbalování je 7zip, určitě nerozbalovat v Průzkumníkovi ve Windows a nerozbalovat na kartu, ale v počítači, na kartu zkopírovat až následně po rozbalení
    • Měl jsem podobný problém při rozbalování přímo ve Windows. Přes total commander to bylo rozbaleno bez problémú. Jen moje osobni zkušenost.
  • Vytvořit nový...