Ahoj, teďka jsem se vracel z Chorvatska a na D1 auto začalo zlobit. Auto ztratilo výkon, přestalo běžet plynule a začalo se cukat. Zastavil jsem na benzínce otevřel jsem kapotu a motor se neskutečně chvěl. Rozvody mám 5tisic km stare. Změřil jsem hodnoty vstřikování a tohle mi to vyhodilo. Nevíte někdo co by tohlo být? Mám podezření na naftové čerpadlo.
Měnil jsem ji před týdnem, stavil jsem se v AS a dle VIN mě objednali stejnou a za stejnou cenu jak na e-shopu ŠA. Druhý den tam byla, vyměnili ji a rovnou nakódovali. Za 15' jsem jel domů.
Ani mě od. 6.8. nejde aplikace na Citigo iV a přitom na Karoqa funguje. Režim je ve Standby, ale nepřipojí se. Když zkouším zapnout klimu, píše to: "Dosáhnut limit ochrany baterie. Služby Škoda Connect jsou nyní deaktivovány - bylo dosaženo limitu 12V baterie pro dálkové služby (12V baterie startuje vaše vozidlo a napájí dálkovou komunikaci).
Aby se udržely životně důležité funkce vozu, vaše vozidlo vypnulo dálkovou komunikaci.
Limit můžete resetovat jízdou ve vašem autě".
To jsem zkoušel, ujel jsem cca 40 km a taky jsem zkoušel baterii nabít a pořád nic. Napadlo mě jestli to není nastavené na 5 let, aby jste museli vyměnit baterii, ale vozidlo bylo registrováno 19.3.2020. Má někdo nějaký nápad?