Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Pokud do té doby nikoho neseženeš tak bych se měl 23,24.5 pohybovat v okolí Mácháče.
    • Hele, to už se řeší někde jinde. Netahej to ještě sem.
    • Zdravím, dnes, když je venku teplo, mi klekla EFB baterka tím stylem, že jsem normálně dojel domů(do té doby mimo nižší napětí od 11,9 po 12,7V dle rekuperace nebyl žádný předzvěstný problém), pak jsem chtěl ještě najet do dvora a už jsem nenastartoval. Najely budíky, zmáčknu spojku, otčím na start a najednou tma a vše na palubovce vč. maxidotu začalo blikat jak stroboskop. Prostě mrtvola na fleku. Stát se to někde mimo civilizaci na dalekém výjezdu potěš koště. Dal jsem to na půl dne na nabíječku a jak přijedu domů a pokiud se ještě chytne, zkusím odpojit káblík z - kontaktu a jezdit s tím na konstantní dobíjení.   Měl bych ale ještě jeden postřeh ohledně vypnutí rekuperace kodováním. Zkoušel jsem kodovat vypnutí SS tou třetí metodou (ne teplota, ne napětí) na PDF kodovacím návodu od Wirera, tj. přes jednotku 19 Gateway, kde píše, že je nutné použít novější kabel, mění se tam i nějaké věci ohledně rekuperace. A po nakodování se SS sice nevypnul, ale za jízdy jsem měl pocit, že to nejede tak hladce a nezrychluje tak živě, jako předtím. Ve výpisu závad vyskočila chyba ohledně řízení akumulátoru, jako je tomu nejspíš u odpojení káblíku. Hned mě napadlo, že se nejspíš neodbuzuje alternátor a dobíjí stále konstantě. Šlo to skutečně hned poznat na jízdě.    Měl bych tedy dotaz na ty, co jezdí s odpojeným káblíkem. Projevuje se vám to taky tak, že je cítitelný větší odpor motoru v různých režimech jízdy, především v akceleraci, než je tomu s rekuperací??
    • Ahoj jezdím rok 4 před FL. Mám 17 kola 205/55 auto je za mě vážně hodně tiché, až nečekaně. Proti trojce o světelné roky (s tou jsem za 5 let najel pres 300T). Jestli chceš napiš mi sz a mužem se někde potkat, třeba budeš odněkud kde jezdím.
    • Jsem rád, že máš smysl pro humor. Uměl bys mi odpovědět i na to jak ty vnímáš hlučnost O4 při jízdě? 
  • Vytvořit nový...