-
Aktuální příspěvky
-
nemusí byť , však tie rs látkové poťahy boli odjakživa šmejd a furt sa to reklamovalo ... alcantara tiež žiadny zázrak ale látka bol úplny hnoj , záleží aj kto ako nasadá a vysadá a koľko váži cena je katastrofa ale vďaka "kvalite" OCT IV je to bohužial tak a predateľné auto ... moja pred pomaly dvomi rokmi stála ešte viac , pritom pár korún priplatiť v 2019 tak mám novú podľa vlastného výberu ...
-
Objednán Karoq 1.5 tsi dsg šedá graphite metaliza výbava top selection. Objednan 19.5. Mam trochu strach s dsg měl jsem jen samé manuály a taky za jak dlouho auto bude vyrobené.
-
@mrpohoda čínu bych doporučil kupovat od vývojáře FLY. @mirekcafa otevřete krabičku a pošlete fotku panelu co je uvnitř a z venku jaké je tam číslo.
-
Zdravím, nastal problém u klimy. Zapnu ji a je slyšet hukot a tření kov na kov. Když klimu vypnu, zvuky přestanou. Klima i se zvukama normálně funguje a chladí. Předpokládám, že nejspíš odešla spojka na klimakompresoru. Dá se jednoduše vyměnit jen spojka, nebo třeba celý kompresor? Na škoda-dílech samotnou spojku nemají co jsem koukal. Díky
-
Od sanders2221 · Vloženo
Je to normalne ako u kazdej inej automobilky , biele ubuda a blizi sa k cervenemu podla nadrze -rezervu ma takto skoro kazda automobilka oznacenu ako cervene. Budte radi ze hlavny zobrazovatel nadrze nalavo nesvieti nacerveno v pravej dolnej casti mimo displeja ale nacerveno svieti az ked idete len na rezervu. Vobec sa nad tym asi nik nezamyslal, ze by nieco takemu malo vadit - vadi to asi jednemu z miliona
-