-
Aktuální příspěvky
-
Ty P030X00 jsou misfire. U P190D00 so nejsem jistý, ale není to náhodou něco s chlazením nastaveného vzduchu? Jaká je teplota vzduchu na vstupu do motoru? Pokud nefunguje mezichladič správně, může jít do motoru příliš teplý vzduch a tím docházet k samozápalům.
-
Ahoj, prodejce mi doporučil níže uvedené, ale oba jsou API GL 4 / GL 5 a nevím, jestli je to ok a můžu je použít, nebo hledat čistě GL 4 či přímo ten VW 501.50 ? Mannol Extra Gear Oil 75W90 1L a Total Traxium Dual 9 FE 75W90 1L
-
Máš na mapě vpravo, tam kde je průběh cesty nebo našeptané POI tu linku z vrchu dolů zelenou nebo šedou? Máš placené online služby?
-
Od Petr_karoq · Vloženo
Zdravím, vypozoroval jsem, že při přidání plynu na 6. kvalt v rozmezí otáček 1700 až 2100 cca něco drnčí/chrastí ve předu a nedokážu rozeznat, zda to je z převodovky nebo z motoru. Dělá to hlavně, když se jede do kopce a auto je víc v zápřahu, ale je to slyšet i na rovince. Na jiný kvalt v jakýmkoliv rozmezí otáček tento zvuk nedělá krom 5. kvaltu, kde to je jen trochu slyšet, ale na 6. kvalt je to dost znatelné. Nevíte prosím, co to může být? Mám škoda karoq 2.0 tdi 110kw manuál, 4x4, rok výroby 2018, najeto 119 000 km -
Otestoval jsem si Kodiaq II RS. Zajímavé svezení, ujeto přes 200 km. V komfortu příjemnější, než jsem čekal - pohodlné, tiché, dynamika hlavně ve sportu pěkná. Ale teda hodně ostrá jízda po okreskách a na dálnici za víc než 16 l/100 km? A předpisová, spíš pod limit, v mixu okresky, město a hlavně dálnice za 8,5? To jsem nečekal.
-