Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, zatím nevyřešeno, mám to teď rozjeté, jestli se to podaří určitě dám vědět
    • Tak katik venku, holá trubka a jev se objevuje stále, ale katik byl hodně ucpaný, jen na projev (sytič), to nemá vliv). Vyměnil jsem i cívku zapalovací a tou se spíš ještě zhoršilo 🤦😀  Nejspíš bude auto potřeba odvést dobrému diagnostikovy. 
    • V dubnu jsem objednal K2 ve výbavě Exculsive Selection. Akustická skla v ceníku nebyla a možnost jako doplněk také ne. Z infolinky jsem dostal odpověď, že je na trhu výpadek... V ceníku od května po zdražení o 80K ve výbavě najednou jsou... Myslíte, že auto osadí neakustickými, nebo už akustickými skly běžnými pro tuto výbavu? Díky za názor.
    • Ano, tvoje konfigurace CN8SKNSS sedí aktuální stav konfigurátoru (zatím ukazuje stále ceny dle ceníku 2/2025) vs ceník 5/2025.  Je až skoro neuvěřitelné, že jsi trefil konfiguraci, se kterou se cenově vůbec nehýbalo.    Combi 1,5 TSI/110 kW 7stupňová automatická DSG Exclusive Selection 939.900 Kč a příplatky  Modrá Race metalíza 16.000 Kč Becrux 19" leštěná 15.500 Kč Služba Škoda Prodloužená záruka na 5 let, do 100 000 km 14.000 Kč Suite Cognac 0 Kč    
    • A ty auta co byly objednány na starej ceník a ještě nejsou vyrobený tak ty akustická skla mít teda budou nebo ne 🙂
  • Vytvořit nový...