Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Podvozek

1. Zahájeno uživatelem Kubass,

Zdravím,chystám se zkracovat pružiny u Felicie 1,3MPI-50KW,.Máte s tím někdo skušenosti,potřeboval bych poradit,Případně o kolik ji Fiknout,.)Díky Kubass

• 4 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem S0T0,

tak si vcera jedu ze skoly,a asi po 20km se behem jizdy rozsvitila kontrolka ABS a ta vystrazna kontrolka s vykricnikem,no docela sem se lekl bo sem nevedel co a jak,tak sem zastavil,vypl motor,pockal a znova nahodil a kontrolky normalne zhasly,ale po chvilce jizdy se zase rozsvitili....tak nevim jestli treba nejsou jenom zanesene ty cidla ci co...nevite cim to muze byt? zkousel sem brzdit,tak to brzdi,ale normalne bez ABS...

• 2 odpovědi
    • 6,2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Gerrik,

Uvažují o podložkách na kola, jaké s tím máte zkušenosti? Chtěl bych dát 2 cm na stranu, mám 13" liťáky na felině.

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Martin IV.,

Chtěl bych se zeptat, jaký plech v 13ce bude nejideálnější na pneu 165/70 13? Jestli 4,5J nebo 5,5J /13? Díky všem za radu

• 4 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem inya,

Tak jsem si dneska zlikvidoval jednu skoro novou gumu. Jedu si takhle z Pelhřimova do Humpolce v klidu devadesátkou při krajnici, abych trochu pošetřil podvozek na tý hrbatý silnici a lehce nadávám na ty prasata řidiče, co předjížděj tam, co neviděj a kdyby jim to vyšlo, tak mi ještě odřou blatník. Najednou koukám, co to leží na silnici. Papír to není, ku..a šutr jak bejk - doleva není místo, doprava aspoň trochu, ale málo - bum, pss - guma v pr..li... Další sekunda, že by ne, lehká brzda, ještě jedna sekunda, a přece, už se peru - do prava ne, rovně, doprava ne, rovně. Auto leží na ráfku... Dávám rezervu a přemejšlím, měl jsem volat cajty - na co, stejně viník neznám…

• 4 odpovědi
    • 3,4tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem maros,

Zdar chlapi. Mam takovy problem.Pi pomale jizde, se mi uplne tepe volant.Neni to moc...ale kdyz ho pustite,tak vidite jak kmita doleva a doprava..i v rukou to je citet.GUmy jsou vyvazene,nic na naprave neni vybite.Zaclo to delat na starch sjetych gumach.Na zimakach to nedela.Kamos to take pozoruje,ale tvrdi z se to dlsi jizdou ustali,tak nevim.ja to nepozoruju. Co vy na to ?

7. Zahájeno uživatelem johnxx,

Co je to homokynetický kloub?

• 6 odpovědí
    • 5,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem johnxx,

Co může být za problém, když při záběru kol u předního něco klape

• 2 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Amos,

Zdarec,měl bych prozbu jak je složité vyměnit prachovku u řidiče na předním kole ? Mohl by někdo hodit postup.Nechce se mě to dávat do servisu kvůli takové maličkosti.A nemůže být špatné ložisko,když je ta prachovka prasklá?Díky.

• 3 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem jaryn.home,

GABRIEL ŠKODA FELICIA přední hydraulický...2ks za 1034,- s DPH GABRIEL ŠKODA FELICIA zadní hydraulický....2ks za 827,- s DPH www.automedik.cz objednavky tel na 774 633424

• 0 odpovědí
    • 3,5tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.