Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Dobry den snazim se do roomstra 2009 1.4 63kw domontovat tempomat vše v pohodě ale naražím na problem v pinu řidici jednotky v manualu je napsano T52a/21 jenze ja mam pin 21 obsazen viz foto našel jsem navod na fabia 2 kde se ma zapojit na pin 24 ten volny je dokaze nekdo poradit pride me ze mam rj motoru uz po face dik moc
    • Dobry den snazim se do roomstra 2009 1.4 63kw domontovat tempomat vše v pohodě ale naražím na problem v pinu řidici jednotky v manualu je napsano T52a/21 jenze ja mam pin 21 obsazen viz foto našel jsem navod na fabia 2 kde se ma zapojit na pin 24 ten volny je dokaze nekdo poradit pride me ze mam rj motoru uz po face dik moc
    • Mohl bys přidat foto toho odrazu v kameře - pokud to jde? Taky zvažuju kameru k zrcátku a nejsem schopen vybrat 🫢.
    • Nakonec jsem koupil Navitel R99 4K. Ale odráží se tam kus palubky (výdechy na sklo a ten přední reproduktor)...má to taky tak někdo? Na čištění palubky používám matnej přípravek, sklo je taky čistý. Zapojený to je tak nějak v úrovni toho černýho šrafování, aby to bylo co nejblíže USB-C konektoru u zrcátka...  
    • Môžem potvrdiť rovnakú skúsenosť. Prvý mesiac sa mi to stalo párkrát a odvtedy už vyše pol roka ani raz.   Je to o zvyku + stále máš možnosť to dočasne vypnúť keď budeš manévrovať v "tight spots" alebo ak bude svokra sedieť v aute 🤪
  • Vytvořit nový...