-
Aktuální příspěvky
-
Přesně tak, 1.5 TSI v Superbu a v Kodiaqu je právě propastnej rozdíl, zde ty Newtonmetry prostě hrozně chybí, Kodiaq je velká a těžší krabice. Kdybych se rozhodoval u Superba, tak bych tu 1.5 TSI asi taky zvolil. Žádná starší verze TDI zde není, je to ta poslední inovovaná. Co se týče hlučnosti, je v Kodiaqu rozdíl minimální, na dálnici pri vyšších otáčkách naopak u TSI i trochu vyšší, to je z mé zkušenosti. Jinak mám i Fabii IV 1.0 TSI 81kW a ta také ve 170 na dálnici zrychluje... ale kvůli tomu jí nemám.
-
Přesně tak, inteligentní systém nabitou baterku rychle vysaje a pak začne ne-dobíjet. Stačí strčit do zapalovače V-metr a sledovat.
-
Já odtrh kontroluji. I na nové svíčce může být z továrny odtrh různý, viz značení svíčky. https://www.brisk.cz/technicke-informace/zapalovaci-svicky/informace/system-znaceni/1-elektrodova-vzdalenost
-
Já s nabíjením nabíječkou a "inteligentním dobíjením" osobní zkušenost nemám (mám odpojeno), ale jak tady uvádějí jiní, když dobiješ nabíječkou, tak o to méně pak dobíjí auto a to znamená, že nechá baterku vybít a za pár jízd je baterka ve stejném stavu jako před nabíjením. Tím ale nezpochybňuji, že občasné nabití baterie na "100 %" baterii prospěje.