-
Aktuální příspěvky
-
čo mam ja info tak či a kedy sa vypínajú valce je dane od požiadavky koľko auto pravé potrebuje Nm. čiže spojenie: ABS Motorovky ACC RJ prevodovky. Nepamätám si tie čísla ale je to okolo 75Nm a 1,5 DADA to ma nižšia a EVO ešte nižšie. https://www.topspeed.sk/novinky/motor-pride-valce/3009 takže je to na upravu motorovej jednotky, ale odisom ani VCDS to nepôjde na priamo. treba upravit FLASH. na 100%ti pomôžu rôzne Tuning firmy ktoré sa zaoberajú úpravou RJ. Úplne vypnutie by bolo asi najideálnejšie ale zase my si prišiel aj o brzdenie motorov v režime 2ch valcov. Daj info ak by si stým niečo podnikol a aký je výsledok.
-
Jo no dělá to od výměny rozvodu zhruba neříkám že to borci dojebali , s tím docela jim věřím dělají nam to z rodiny na všech autech a problém nebyl ( jestli se nepletu tak měnili aj ten motor) ale může být nějaká hloupost i tam
-
Takže akorát odpojit a zkontrolovat kontakty od konektoru. A stačí očistit čistě nejakým kartáčkem/ hadříkem, nebo bude lepší koupit sprej na kontakty ?
-
Právě že na neutrál jede až po omez
-
Hej dobrý nápad taky mě to napadlo , ale divné mi přijde to že svíce by sa podle mě postupně degradovaly .. ono toto je také ze dne na den , prostě to jelo na to co to je normálně a po tom co to týden stalo kvůli rozvodům a startéru už to bylo takto, nestrika to , když tam máš ten falešný omezovač kolem těch 5k tak okamžitá spotřeba spadne na nulu , známý říkal že by to mohlo byt aj v těch klapkách v sání na tu proměnlivou geometrii , už su z toho nasrany , zkusím co poví diagnostika v autorizaku, když by to nebylo drahé to nechám dat dokupy u nich jinak si nechám vyjet Nákupní lístek co všechno stojí zaprd a budu to postupně měnit z vrakace dokud to nepojede... To čidlo vačky a váha vzduchu tam byl problém vždycky to tam ty chyby házelo ale taky že když jezdil normálně to tam bylo to už tam prostě píše furt ..( a jak tam někdo psal že katalyzátor.. jo ten toho moc nedělá když sem měnil středový díl tak olej kapal z poza něho ven😀😀 je to stará Vrána ale. Byl bych rád kdyby to ještě posloužilo jednu technickou po téhle, uvidím dík za rady zatim
-