Přejít na obsah

Motor 1.4 TSI

14 témat v tomto fóru

• 255 odpovědí
    • 168.3k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 701 zobrazení
  1. Výměna rozvodů 1 2

• 48 odpovědí
    • 38.4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 17.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3k zobrazení
  2. Nízka hladina oleja

• 11 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 16k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
  3. 1.4 tsi 92kw

• 19 odpovědí
    • 29.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím, na Octavii Combi 3 2015 Climatronic na ľavej strane prestane občas chladiť, a začne kúriť naplno, robí to iba ľavá strana Climatronicu, na pravej s tým nie je problém, nepomôže ani reset a kalibrácia klapiek Climatronicu, pomôže len vypnúť a zapnúť motor. Stretol sa s týmto niekto ?   Ďakujem za odpovede.
    • Anebo lenost dotyčného - v dosahu je, kremě té MOLky, ještě nabíječka PRE. Jenže to už musíš dojít pár set metrů. Anebo byla obsazená. Anebo to tam nechce nechat stát přes noc... Přes tu prodlužku 230V toho stejně moc nedobije. Těžko říct.
    • Udělal jsem tehdy, když jsem to řešil, díry do těsnění dle návodu a po otevření dveří po dešti ze dveří voda už nechčije. Dle tvého příspěvku by tedy při delším stání na dešti byly dveře plné vody...?
    • Bol som v jednom lepšom servise no nie autorizovanom a vraveli že neevidujú žiaden problém. Mám jazdiť a neriešiť to. Som objednaný do autorizovaného tak uvidíme.
    • Dnes jsem koukal jak u nás probíhá rekonstrukce takový malý vedlejší ulice. A k novým sloupům veřejného osvětlení kde budou určitě jen LEDky vedou kabel 4x10mm2. Tak asi už někdo myslel a do budoucna tam může být zásuvka. 
  • Vytvořit nový...